Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
dursun valla sicak parayi gördü dört biryana sacacak heralde görünen oAma.iste dursun![]()
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun valla sicak parayi gördü dört biryana sacacak heralde görünen oAma.iste dursun![]()
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam boşta şu an yav ne parasına söveceğim. Belhanda ya söverim ama 4 den fazla verirlerse.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Inaan bana bu Belhanda yı bizden başka isteyen bile yoktur. Belki Favre hocam ister ucuza kapabilirlerse, kimse o herife 4 üzeri para vermez.Yıllık 3.5 verirse söversin o kadar yıllık mı verilir diye.Her zaman bok atacak bir şey bulunur nasıl olsa.
Başarısız olacağı gün gibi belli olan yönetimi desteklemeyerek destek oluyorlarSu gelmiyecek bu gelmeyecek diyenler onlar gelmeyince size madalya takmak lazim Nasil Galatasarayli olmus bu adamlar anlamiyorum Galatasarayin basarisliklariyla mi mutlu oluyorlar Acaba gscimbom değil antu mubarek
Tam sövülesi bir şahıs yaBeyler kusura bakmayin ama dursunda suc yok. Biz esek olduktan sonra semer vuran cok olur.
Transfer nobetinin ilk acildigi gun yazdim temmuzun ortasina kadar adam beklemeyin diye.
4 transfer fonrmi yasadik bu heriflerle 4unde dr keklediler bizi ve gittiler nerede bir mal varsa paralari sactilar.
Dursun aciklama yapmis buyuk transfer yapmam diye. Vallahi iyi keklediler. ??