Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllık 3.5 verirse söversin o kadar yıllık mı verilir diye.Her zaman bok atacak bir şey bulunur nasıl olsa.
Inaan bana bu Belhanda yı bizden başka isteyen bile yoktur. Belki Favre hocam ister ucuza kapabilirlerse, kimse o herife 4 üzeri para vermez.

sent via GSC

Bjk gomis için devreseyse bizim şansımız kalmaz. Geçmiş olsun.

Adi fiko yap bir kıyak al şu Gomis'i, bizimkiler altta kalmasın diye min. Bacca'yı alır.

images

kaplar geldi gözünüz aydın beyler

Olumsuz haberler gelmeye devam ediyor

Gercege döndük cok sükür

Nediyim dursun sana?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Son düzenleme:
kuckayı tspora, imbulayı nice, gomisi bjkye kaptırıyoruz çok şükür.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su gelmiyecek bu gelmeyecek diyenler onlar gelmeyince size madalya takmak lazim Nasil Galatasarayli olmus bu adamlar anlamiyorum Galatasarayin basarisliklariyla mi mutlu oluyorlar Acaba gscimbom değil antu mubarek

hayaller gomis gerçekler burak yılmaz olacağa benziyor bence beşiktaş'a gitmezsse burak yılmaz tabi

Bunlarin taktiki her yil ayni baydi artik, hep bilerek alamiyacaklari futbolcularin pesinde konsup bilerek bol bol zaman hariciyorlar, sonradan kendilerinin önceden istedikleri ve muhtemelen de anlastiklari(komisyon transferi) futbolculari aliyorlar.

Olumsuz hava yaratmanin anlami yok beyler.
Olmayacaksa zaten olmayacak

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Beyler kusura bakmayin ama dursunda suc yok. Biz esek olduktan sonra semer vuran cok olur.
Transfer nobetinin ilk acildigi gun yazdim temmuzun ortasina kadar adam beklemeyin diye.
4 transfer fonrmi yasadik bu heriflerle 4unde dr keklediler bizi ve gittiler nerede bir mal varsa paralari sactilar.
Dursun aciklama yapmis buyuk transfer yapmam diye. Vallahi iyi keklediler. ??

Beyler kusura bakmayin ama dursunda suc yok. Biz esek olduktan sonra semer vuran cok olur.
Transfer nobetinin ilk acildigi gun yazdim temmuzun ortasina kadar adam beklemeyin diye.
4 transfer fonrmi yasadik bu heriflerle 4unde dr keklediler bizi ve gittiler nerede bir mal varsa paralari sactilar.
Dursun aciklama yapmis buyuk transfer yapmam diye. Vallahi iyi keklediler. ??
Tam sövülesi bir şahıs ya

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt