Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu adam giydiği formaya orospu rengi diyor baZıları da evlatçılık yapıyor. Defolsun gitsin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu cikip basın toplantısında mi orospu rengi demiş , erkek erkeğe geyik yaparken demiş .taraftarın %90 ı aynı şeyi söylerken sırf kaptan dedi diye olay oluyor.

Ne yapmış formayı çıkarıp yere mi atmış ..

Şu adamı fener medyasına yedirdiniz adam kaçarak gitti yolsa fatih terim ile büyük başarılara imza atacaktı belki de

İstediği kadar yavşak olsun ben Galatasarayliligina ve topculuguna bakarım. Taraftara bir tane kötü lafı var mı?

arda barzosunun hesap bu hikayeye dayanıyor galiba;

RPXNj6.png

Arda'nın hiç 2.2 aldığını hatırlamıyorum.Sonraki sene 2.5 almaya başladığını biliyorum.

Galatasarayin teklifi komikti dedigi röpörtaj da söylemis bunu. Oradan kalmis benim aklimda 2,2 demek ki.

[FONT=&quot]Arda şöyle diyor: “Ahmet (Bulut) yaşadı o günleri. [/FONT]G.Saray[FONT=&quot]’da o dönem 2.2 milyon Euro alıyorum. Aziz Yıldırım 7 milyon Euro teklif etti. Telefon çalıyor kaldırıyoruz Aziz Yıldırım. Kaç defa aradı. Fenerbahçe’ye gidersem tüm saygınlığımı kaybetmiş olurum. Bu kadar sevgi parayla ölçülemez. Ama [/FONT]Beşiktaş[FONT=&quot]’a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş” dedi.[/FONT]

Yasin Öztekin

- 3 yıllık yeni kontrat = 3 x 1.8 milyon avro = 5.4 milyon avro
- 3 sene sonra fesih bedeli 1.8 milyon avro

Toplam 7.2 milyon avro

Alen Halilovic

- 5 milyon avro bonservis
- 4 yıllık kontrat toplam maliyeti 4 milyon avro (senelik 1 milyon)

Toplam 9 milyon avro
Tutmazsa 4-5 milyona satiş
Tutarsa en az 20 milyon avro

Neyi seçerdiniz?

Bu Galatasaray taraftarındaki yabancı hayranlığı nereden geliyor bilmiyorum,çok enteresan bir durum.Fenerlilerde Bjklilerde de yabancı hayranı var da bu kadar yok onlarda.

Son dönem çok şımardı ve eski saygınlığı kaybetti. Ben de iyice ayar olmaya başladım Arda'ya. Ama Arda'nın Galatasaray'lılığını sorgulamam. İyi bir Galatasaray'lıdır.

Bu Galatasaray taraftarındaki yabancı hayranlığı nereden geliyor bilmiyorum,çok enteresan bir durum.Fenerlilerde Bjklilerde de yabancı hayranı var da bu kadar yok onlarda.

Ozan kabak Atalay Babacan oynasın diyoruz yönetim bize anadolu çöplerini getiriyor hemde muazzam bonservislere.

Galatasarayin teklifi komikti dedigi röpörtaj da söylemis bunu. Oradan kalmis benim aklimda 2,2 demek ki.

[FONT=&quot]Arda şöyle diyor: “Ahmet (Bulut) yaşadı o günleri. [/FONT]G.Saray[FONT=&quot]’da o dönem 2.2 milyon Euro alıyorum. Aziz Yıldırım 7 milyon Euro teklif etti. Telefon çalıyor kaldırıyoruz Aziz Yıldırım. Kaç defa aradı. Fenerbahçe’ye gidersem tüm saygınlığımı kaybetmiş olurum. Bu kadar sevgi parayla ölçülemez. Ama [/FONT]Beşiktaş[FONT=&quot]’a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş” dedi.[/FONT]

Muhtemelen 2009-2010'dan sonraki süreci kastediyor burada.

Arda'yı 2010-2011'de takımı yalnız bıraktığından ötürü ben de sevmem ama eğriye eğri doğruya doğru adamı para yüzünden eleştiremem.Herkes aynı çünkü.Bugün taraftarın sevgilisi Muslera,Sneijder 4 ay 5 ay para almasın FIFA'lık olur kulüple.Profesyonel adamlar.

Muhtemelen 2009-2010'dan sonraki süreci kastediyor burada.

Arda'yı 2010-2011'de takımı yalnız bıraktığından ötürü ben de sevmem ama eğriye eğri doğruya doğru adamı para yüzünden eleştiremem.Herkes aynı çünkü.Bugün taraftarın sevgilisi Muslera,Sneijder 4 ay 5 ay para almasın FIFA'lık olur kulüple.Profesyonel adamlar.

Ne kadar para istiyorsa istesin beni sinirlendiren sey acik acik "Galatasarayin teklifi komikti." demesi. Ne gerek var buna ya.

Galatasarayin teklifi yetersizdi de gec, komik demek sana mi kaldi. Kücük düsürücü laflar bunlar, Galatasarayi bu kadar seviyorsa böyle yukaridan bakmaz bize. Ister Barcelona da oynasin isterse Real de oynasin.

Ne kadar para istiyorsa istesin beni sinirlendiren sey acik acik "Galatasarayin teklifi komikti." demesi. Ne gerek var buna ya.

Galatasarayin teklifi yetersizdi de gec, komik demek sana mi kaldi. Kücük düsürücü laflar bunlar, Galatasarayi bu kadar seviyorsa böyle yukaridan bakmaz bize. Ister Barcelona da oynasin isterse Real de oynasin.

Katılıyorum,doğru bir beyan değil dememesi gerekirdi.Ama kimse dört dörtlük mükemmel değil ki.Taraftarlar olarak o kadar dar sınırlarımız var ki,onun dışında kalan herkes kötü.Boktan şeyleri aşırı büyütüyoruz.Adam harcamak bu kadar basit olmamalı.Misal Aysal da dedi Galatasaray biz gelmeden önce ezik bir kulüptü diye,ne kadar sonradan toparlamaya çalışsa da 20 milyon Galatasaraylı Akp'ye oy verdi demedi mi?Melo Aysal'a 'çocuk gibi davranıyor' demedi mi twitterdan?Terim o kadar Demirören'e TFF'ye saydırdı Milli Takım için de olsa onlarla çalışmadı mı?Hayat sadece 0 veya 1'den ibaret değil,en azından bu profesyonel adamlar için.

Yahu cikip basın toplantısında mi orospu rengi demiş , erkek erkeğe geyik yaparken demiş .taraftarın %90 ı aynı şeyi söylerken sırf kaptan dedi diye olay oluyor.

Ne yapmış formayı çıkarıp yere mi atmış ..

Şu adamı fener medyasına yedirdiniz adam kaçarak gitti yolsa fatih terim ile büyük başarılara imza atacaktı belki de

İstediği kadar yavşak olsun ben Galatasarayliligina ve topculuguna bakarım. Taraftara bir tane kötü lafı var mı?
Yahu telefon ile veya kamera ile görüntü alındığını bile bile demiş. ?
sen biri hakkında ana avrat söv. Sonra görüntülerin ortaya çıksın. Biz erkek erkeğe konuşuyorduk de. Adam da sana erkeksen şimdi söyle desin. Benim değerlerimi aşağılayan adamın affedersin.....

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halilovic satın alma opsiyonuyla kiralanmalı riske girilmemeli bu sezon göstereceği performansa göre alıp almamaya bakılır.

Arda umreye gitti temizlendi, yapmayın.
Allah kabul etsin.

Alnitak Alnilam Mintaka

Arda'nın bunu demesi yanlış tabi. Hemfikirim o konuda.

Ama nasıl bir teklif yaptık acaba? Harbiden merak ediyorum :)

Arda'nın bunu demesi yanlış tabi. Hemfikirim o konuda.

Ama nasıl bir teklif yaptık acaba? Harbiden merak ediyorum :)

Herkese bol kepce savuran bir Dursun var bilakis de yerlilere. Rahat 2,5-3 Milyon yillik teklif etmislerdir diye düsünüyorum.

Barca da ne kadar aliyor bilmiyorum bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt