Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese bol kepce savuran bir Dursun var bilakis de yerlilere. Rahat 2,5-3 Milyon yillik teklif etmislerdir diye düsünüyorum.

Barca da ne kadar aliyor bilmiyorum bu arada.

Kiralık olarak bir teklif yapmışız. Onu biliyoruz. Başka ne teklif ettik acaba?

1 sezon kiralayalım, 4-5m€'luk opsiyon koyalım falan mı dedik acaba Barça'ya 41m€'ya yeni transfer olmuş adama? :red:

Lille, Cengiz Ünder ile ilgileniyor.

Boffin, Menez Antalyaspor gümbür gümbür.

Şimdi parladığı için denmez,Başakşehir'e gelmeden getirilmeye kalksa ayaklanırdı millet.Burda Emre Akbaba'nın falan adı geçtiğinde yazılanları görüyoruz direk.Ha Emre'yi istemem ama kesinlikle bu yabancı olayı var bizde.

Biz yerli çöplere bir sürü bonservis verip maaşını 2 milyon euro üstü verdiğimiz için sinirleniyoruz. Selçuk için Xselçuk deniyordu ya burda sorun maliyet ve performans uyuşmazlığı. Yabancılar içinde bir sürü şey söyleniyor. Algı meselesi bu

Hadi Muslera almasın 3.5 kağıdı görelim evlatlığını.Yabancıya oldu mu şap şup yerliye geldi mi kem küm.Ne kadar kolay arkadaş yav insanları harcamak hemen.
En azından tutup da acunla gezmez, formamıza küfretmez, skandal yapmaz.

Hemen Musleraya sataşın yerli seviciler.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Yasin Öztekin

- 3 yıllık yeni kontrat = 3 x 1.8 milyon avro = 5.4 milyon avro
- 3 sene sonra fesih bedeli 1.8 milyon avro

Toplam 7.2 milyon avro

Alen Halilovic

- 5 milyon avro bonservis
- 4 yıllık kontrat toplam maliyeti 4 milyon avro (senelik 1 milyon)

Toplam 9 milyon avro
Tutmazsa 4-5 milyona satiş
Tutarsa en az 20 milyon avro

Neyi seçerdiniz?
Bizim taraftara yasin müstehak ben yasin alıyım.

Ülkenin %70'i Acun'un programlarını izliyor zaten. :asd: Hem Muslera niye Acun'la takılsın bir sebep göremiyorum.
Çok iyi Galatasaraylı ya Arda ondan yapıyor bunları bizim taraftarın bakış açısı böyle.

Ardayı savunan kafayla dursunun kafası arasında zerre fark yok. İkiside çağdışı ve ırkçılık başka bir şey değil.

Çok iyi Galatasaraylı ya Arda ondan yapıyor bunları bizim taraftarın bakış açısı böyle.

Ardayı savunan kafayla dursunun kafası arasında zerre fark yok. İkiside çağdışı ve ırkçılık başka bir şey değil.

Yerli düşmanlığı/yabancı hayranlığı ırkçılık değil de öteki ırkçılık ve çağdışı yani?

Abv dursun ve aptal kel
Bir halti beceremezsiniz abv sizin

Samsung S8+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt