Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma lepzige gitmezse kalacakmı yani yada sözleşmemi uzatacak hiç sanmıyorum biz zararlı çıkarız

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takımbu sene bruma poldi sneijder le falan ligin en çok gol atan takımıydı. ileri bölgede çok büyük değişikliklere ne gerek var. ofans hattı dan poldi gitti. onun yerine bir forvet alıcaksın mesela gomis te olur, tamam. ama bu takım ligin ençok gol yiyen takımıydı. defanstaki dört oyuncuyuda değiştireceksin birde ortasahaya koşan, basan, güçlğ bir oyuncu alacaksın bitecek.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma lepzige gitmezse kalacakmı yani yada sözleşmemi uzatacak hiç sanmıyorum biz zararlı çıkarız

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle. Seneye bedavaya gider.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Arkadaşlar bugün forumda basarisizliklarimiza dair ifade özgürlüğümü kullanarak sarfettigim cümleler amacından saptirilarak carpitilmistir. Forumda bunu yapan birkaç kişi var ben bunların seviyesine inmemekle beraber bu kisilere boyun egmeyecegim YASASİN GALATASARAY

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değil dursun memleketteki bütün dursunlar toplansa Galatasarayımdan vazgeçmem 10 senede şampiyonluk gelmese 2.ligede düşsek asla vazgeçmem hakkaten Galatasaraylıysanız ki burda ki herkezin öyle olduğunu düşünüyorum ağzınıza bile almayın Galatasarayı bırakma lafını

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar bugün forumda basarisizliklarimiza dair ifade özgürlüğümü kullanarak sarfettigim cümleler amacından saptirilarak carpitilmistir. Forumda bunu yapan birkaç kişi var ben bunların seviyesine inmemekle beraber bu ibnelere boyun egmeyecegim YASASİN GALATASARAY

Klavyene sıçabilir miyim?

Klavyene sıçabilir miyim?
1585c1f2f0c665d151364ab8085a79ac.jpg

Buyur sicabilirsin habib

Selçuk'u şutlayıp orta saha alın laaaaan

Fatih Demireli @FatihDemireli
Freiburg, Çağlar’dan sonra Cengiz’i de istiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt