SON DAKİKA | Beşiktaş, Dinamo Kiev'in defans oyuncusu Domagoj Vida ile her konuda anlaşmaya vardı.
![]()
Titi ne oldu
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA | Beşiktaş, Dinamo Kiev'in defans oyuncusu Domagoj Vida ile her konuda anlaşmaya vardı.
![]()
Bosz iyi de disiplin konusunda Simeone ondan 100 kat daha iyi. Griezmann Carrasco gibi topçular Atleticoya gittikten sonra defansif anlamda inanılmaz şekilde gelişti, kocakafalı bile Atleticoda çalışkandı.
Totti ye de teklif sunmuş antalya
http://www.sports.fr/football/transferts/scans/mercato-antalyaspor-totti-associe-a-eto-o-1839425/
Adamlardaki listeye bak![]()
Sosa,Cabaye,Honda,Gökhan Tore,Balotelli,Ben Arfa
Liste demek alabilirler demek değil, ben de yapayım sana liste Mendy, Semedo, Fabinho, Neymar, Belotti alsın yönetim şampiyonluğa oynar bu kadro..
Adamlar menez i aldı. Ben arfa veya Honda yi da alırlar. Elia ile de anlaşmışlar.
Düşünsenize Mayıs 2018'de Dursun kazanıyormuş
dursun gitmeden bu taraftarın yüzü gülmeyecek belli ki
Gladbach Bertrand Traore için 15 milyon Euro teklif etmiş.
Birde şu adamı bize yazıyorlardi
Dursun'un yeniden seçilmesi bence azımsanmayacak ölçüde ihtimal dahilinde. Bu camia vakti zamanında Özhan Canaydın'ı bile 3 dönem üst üste başkan seçti. Bereket kendi isteğiyle köşesine çekildi de sportif anlamda gün yüzü görmeye başladık.Düşünsenize Mayıs 2018'de Dursun kazanıyormuş
![]()
![]()
![]()
![]()