Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA | Beşiktaş, Dinamo Kiev'in defans oyuncusu Domagoj Vida ile her konuda anlaşmaya vardı.

DCEiUV7WsAEgnxR.jpg

Titi ne oldu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

RENNES FAITOUT MAOUASSA yi alıyormuş 7 milyon Euro ya. Geçen sene nerdeyse bedava ya alacaktık. Kaçtı elimizden

Bosz iyi de disiplin konusunda Simeone ondan 100 kat daha iyi. Griezmann Carrasco gibi topçular Atleticoya gittikten sonra defansif anlamda inanılmaz şekilde gelişti, kocakafalı bile Atleticoda çalışkandı.

Simeone Emre'den daha disiplinli ve gayet de yetenekli gençleri de gönderdi takımdan veya onlar ona uyamadılar ya da dayanamadılar. Oliver Torres mesela.

Bu mallar altıntop kardeşleri getirir anca

Adamlardaki listeye bak :D
Sosa,Cabaye,Honda,Gökhan Tore,Balotelli,Ben Arfa

Liste demek alabilirler demek değil, Sosa-Gokhan Tore-Honda filan olur da Balotelli Ben arfa filan... ben de yapayım sana liste Mendy, Semedo, Fabinho, Neymar, Belotti alsın yönetim şampiyonluğa oynar bu kadro..

Son düzenleme:
Gladbach Bertrand Traore için 15 milyon Euro teklif etmiş.

Birde şu adamı bize yazıyorlardi

Liste demek alabilirler demek değil, ben de yapayım sana liste Mendy, Semedo, Fabinho, Neymar, Belotti alsın yönetim şampiyonluğa oynar bu kadro..

Adamlar menez i aldı. Ben arfa veya Honda yi da alırlar. Elia ile de anlaşmışlar.

Gladbach Bertrand Traore için 15 milyon Euro teklif etmiş.

Birde şu adamı bize yazıyorlardi

Vay anasini yine kanat tipinde herif bakiyorlar. En ileri ucta oynayacak adam alsinlar, 3 senedir forvet yok takimda.

Düşünsenize Mayıs 2018'de Dursun kazanıyormuş
Dursun'un yeniden seçilmesi bence azımsanmayacak ölçüde ihtimal dahilinde. Bu camia vakti zamanında Özhan Canaydın'ı bile 3 dönem üst üste başkan seçti. Bereket kendi isteğiyle köşesine çekildi de sportif anlamda gün yüzü görmeye başladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt