Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bosz iyi de disiplin konusunda Simeone ondan 100 kat daha iyi. Griezmann Carrasco gibi topçular Atleticoya gittikten sonra defansif anlamda inanılmaz şekilde gelişti, kocakafalı bile Atleticoda çalışkandı.
Simeone Emre'den daha disiplinli ve gayet de yetenekli gençleri de gönderdi takımdan veya onlar ona uyamadılar ya da dayanamadılar. Oliver Torres mesela.
Liste demek alabilirler demek değil, Sosa-Gokhan Tore-Honda filan olur da Balotelli Ben arfa filan... ben de yapayım sana liste Mendy, Semedo, Fabinho, Neymar, Belotti alsın yönetim şampiyonluğa oynar bu kadro..
Dursun'un yeniden seçilmesi bence azımsanmayacak ölçüde ihtimal dahilinde. Bu camia vakti zamanında Özhan Canaydın'ı bile 3 dönem üst üste başkan seçti. Bereket kendi isteğiyle köşesine çekildi de sportif anlamda gün yüzü görmeye başladık.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.