- 31 Aralık 2015
- 14.583
- 9.515
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu amına kodumun piyasasında Gomis'den başka forvet yok mu ? Sen Galatasarayı yönetiyorsun ulan oyuncudan cevap beklemezsin , oyuncuya süre verirsin kabul ederse eder etmezse diğer alternatiflere yönelirsin.Sizin vizyonunuzu sikeyim
Aşkın Ateş @AskinAtes29 5 sa.5 saat önceDaha fazlabeşiktaş 2-3 transfer yapacak.ekstradan deniz türüçü falan alacaklar.
alırsam alayım Segen zaten birşey kaçıracağım yok bu şerefsizler yüzünden baksana yaprak kımıldamıyor 2 aydır Gomis Gomis nefret ettim vallaAga bu meymenetsizler yuzunden ceza alcan bosu bosuna
alırsam alayım Segen zaten birşey kaçıracağım yok bu şerefsizler yüzünden baksana yaprak kımıldamıyor 2 aydır Gomis Gomis nefret ettim valla
Aşkın Ateş @AskinAtes29 5 sa.5 saat önceDaha fazla
6.Gomis'in bizimle bir problemi yok.Teklifimiz oldukça iyi ancak Marsilya'nın maaşını yükseltmesi durumunda orada kalır.%80 diyebiliriz.
(bu herif nasıl güvnilir mi acerbiyi yazmıs jonathan calleriyi istedigimizi yazmıs )
o hep yazar,önemsemeAşkın Ateş @AskinAtes29 5 sa.5 saat önceDaha fazla
6.Gomis'in bizimle bir problemi yok.Teklifimiz oldukça iyi ancak Marsilya'nın maaşını yükseltmesi durumunda orada kalır.%80 diyebiliriz.
(bu herif nasıl güvnilir mi acerbiyi yazmıs jonathan calleriyi istedigimizi yazmıs )
Sorun futbolcu almak veya almamak değil sorun taraftarı yani seni beni Galatasaray ile yatıp kalkan kişileri aptal yerine koymak paran olmaz bonservisli transfer yapamazsın anlarım o zaman kirala , bonservisi elinde olan adamları al.Gidip Yasine zam yapma Sabri ile sözleşme yenileme Tolgaya Serdara Erene yıllık 2 milyon bağlama daha neler var nelerBu gidisle dayak yiyerek gorevi birakan ilk baskan olarak tarihe gececek. Artik sabir kalmadi.
Sorun futbolcu almak veya almamak değil sorun taraftarı yani seni beni Galatasaray ile yatıp kalkan kişileri aptal yerine koymak paran olmaz bonservisli transfer yapamazsın anlarım o zaman kirala , bonservisi elinde olan adamları al.Gidip Yasine zam yapma Sabri ile sözleşme yenileme Tolgaya Serdara Erene yıllık 2 milyon bağlama daha neler var neler
yok bugün belki bişeyler olur yok yarın olur diye diye Ağustos sonunda 2 gerizekalı geliyor 2 yıldır yeter ulan birkere de şaşırtın bizi be bir kere