Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER | İngiliz basını @ChelseaFC'nin Alphonse Areola'yı yedek kaleci olarak düşündüğünü yazdı. #Ligue1

Şu marsilya ile adam gibi bir transfer ilişkimiz olmadı zaten.

Jardel'i göndermeye çalışmıştık 2 oyuncu artı para karşılığı ama jardel gitmemişti.

Ribery'i kaçırdılar.

Servet'i tam almak üzereydiler başkanları öldü o iş de yattı.

Geçen sene diarra gelecekti o da olmadı.

Gomis olayı da kesin oldu gibi başladı ama şu an yatacak gibi gözüküyor...

bu amına kodumun piyasasında Gomis'den başka forvet yok mu ? Sen Galatasarayı yönetiyorsun ulan oyuncudan cevap beklemezsin , oyuncuya süre verirsin kabul ederse eder etmezse diğer alternatiflere yönelirsin.Sizin vizyonunuzu sikeyim

Aga bu meymenetsizler yuzunden ceza alcan bosu bosuna

TRANSFER | @MontpellierHSC Johan Djourou ile yakından ilgileniyor. #Ligue1

TRANSFER | Lille, Saint-Etienne'nin defans oyuncusu Kevin Malcuit için 7M€ değerinde bir teklif sundu. #Ligue1

TRANSFER | Hertha Berlin, Vincent Koziello transferi için Nice kulübüyle görüşüyor. #Ligue1

alırsam alayım Segen zaten birşey kaçıracağım yok bu şerefsizler yüzünden baksana yaprak kımıldamıyor 2 aydır Gomis Gomis nefret ettim valla

Bu gidisle dayak yiyerek gorevi birakan ilk baskan olarak tarihe gececek. Artik sabir kalmadi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
BİLGİ | Wolfsburg ile olan kontratı sona eren Diego Benaglio Monaco ile anlaştı. #Ligue1

BİLGİ | Claudio Ranieri'nin @FCNantes ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. #Ligue1

TRANSFER | Spartak Moskova, Maxwell Cornet için 10M€'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor. #Ligue1

Bu gidisle dayak yiyerek gorevi birakan ilk baskan olarak tarihe gececek. Artik sabir kalmadi.
Sorun futbolcu almak veya almamak değil sorun taraftarı yani seni beni Galatasaray ile yatıp kalkan kişileri aptal yerine koymak paran olmaz bonservisli transfer yapamazsın anlarım o zaman kirala , bonservisi elinde olan adamları al.Gidip Yasine zam yapma Sabri ile sözleşme yenileme Tolgaya Serdara Erene yıllık 2 milyon bağlama daha neler var neler

TRANSFER | @MontpellierHSC Johan Djourou ile yakından ilgileniyor. #Ligue1

TRANSFER | Lille, Saint-Etienne'nin defans oyuncusu Kevin Malcuit için 7M€ değerinde bir teklif sundu. #Ligue1

TRANSFER | Hertha Berlin, Vincent Koziello transferi için Nice kulübüyle görüşüyor. #Ligue1

Lille Malcuit'i alırsa Corchia'yı salar alsak keşke

Stoke City de Mark Hughes'in gözüne girmeyi başaramayan Imbula ile Galatasaray ve Torino ilgileniyor. [Mirror]

G.Saray'ın Maicon için ısrarcı. Yeni teklif, ilkini reddeden Sao Paulo'nun maliyetlerini karşılıyor. [SaoPaulo Blog]

''Sao Paulo'lu Maicon, Ricardo Oliviera ve eşleri ile birlikte yemek yedik. Türkiye hakkında bilgi aldılar.''

Seçkin ekledi,
RICARDO LEITE @RICARDOLEITE01
Maicon e Ricardo Oliveira jantaram juntos com suas respectivas esposas. Algumas orientações sobre a vida na Turquia. Galatasaray na área.

Sorun futbolcu almak veya almamak değil sorun taraftarı yani seni beni Galatasaray ile yatıp kalkan kişileri aptal yerine koymak paran olmaz bonservisli transfer yapamazsın anlarım o zaman kirala , bonservisi elinde olan adamları al.Gidip Yasine zam yapma Sabri ile sözleşme yenileme Tolgaya Serdara Erene yıllık 2 milyon bağlama daha neler var neler

Sucuk tayfa uyuyo adamlar Galatasaray'i batirmak icin gelmisler.
Gomis muhabbeti icin aksam tv'de gorunce peder atlatti. Baska oyuncu yok mu lan ayni oyunculara bel baglayip duruyolar diyodu.
Sabri'nin sozlesmesini son gun uzatirlar evlat ya oyle evladin ben komisyon, yerli sevicilik,is bilmezlik v.s oldugu surece bizden bi halt olmaz dursun gider baska dursun gelir bu kafalar bu yonetim bicimi liseli zihniyeti oldugu surece surunmeye mahkumuz.

yok bugün belki bişeyler olur yok yarın olur diye diye Ağustos sonunda 2 gerizekalı geliyor 2 yıldır yeter ulan birkere de şaşırtın bizi be bir kere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt