Ensar Kılıç
10 Numara!
- 7 Haziran 2011
- 13.477
- 13
- 1.053
Hayirdir buranin agasi senmisin
Hayır ama aday çıkartırsanız olabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirdir buranin agasi senmisin
Begenmedinmi? profil fotomu paylastigimda sosyal medya hesabim beğeni yağmuruna tutulmuştu hey gidi yillar hey gidi gençlik ne günlerdiÜstat ütüyle mi çektin profil fotoğrafını?
Younès Belhanda Fenerbahçe'de İddiası o zaman korkuyodu herkes fenere gelir diye,4 milyon avroya alabilyosak gelsin.çok yetenekli çünkü.Belhanda max 2.5 maaş alacak bonservise bakmıyorum ben batırsınlar en kötü zengin bir çinli satın alır zaten dursun olduğu sürece şampiyonluk şansımız yok
Hayır ama aday çıkartırsanız olabilirim
-------------------Muslera----------------
Corchia-Maicon--Hoedt-tremoulinas
----------Tolga-------İmbula------------
Ben Arfa-------Sneijder--------Carrillo
----------------Bacca----------------------
Islak rüyalar
Bacca'nın menejeri: "Ligue 1 şuan Avrupa'nın en iyi liglerinden biri. Oyuncum sportif başarı istiyor, para değil." #Ligue1
3 m euro garanti ücret 1 m euro imza parasından 2 yıllık sözleşmeBiP Spor @TurkcellBiPSpor
Galatasaray’ın Gael Clichy için önerdiği rakam dudak uçuklatacak! Tudor hangi konuda yönetime rest çekti?
Bu uygulamayi kullanan varsa bi zahmet baksin
Galatasaray yıllık 3 milyon avro teklif etti,2 yıllık imza için 1 milyon avro önerdi.yanıt bekleniyor.tudor önce forvetler gelsin demiş,2 forvet istiyor.BiP Spor @TurkcellBiPSpor
Galatasaray’ın Gael Clichy için önerdiği rakam dudak uçuklatacak! Tudor hangi konuda yönetime rest çekti?
Bu uygulamayi kullanan varsa bi zahmet baksin