Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda max 2.5 maaş alacak bonservise bakmıyorum ben batırsınlar en kötü zengin bir çinli satın alır zaten dursun olduğu sürece şampiyonluk şansımız yok

TRANSFER | Javier Pastore PSG'den ayrılmayı düşünüyor. @Inter ve @acmilan oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. (via @lequipe)

[h=2]@Ekremkonur[/h]
Gael Clichy maliyetinden dolayı ikinci planda duruyor Öncelik Sobol'da farklı gündemde olmayan sürpriz bir isimde olabilir.

fener alamıyomuş clichyi

[h=2][/h]

Fenerbahçe,Kameni için görüşmelerini sürdürüyor.Umarım bu transfer gerçekleşmez.Kameni'nin FB'den yıllık 3M€ istediği söyleniliyor.

güzel transfer,gelsin

Bacca'nın menejeri: "Ligue 1 şuan Avrupa'nın en iyi liglerinden biri. Oyuncum sportif başarı istiyor, para değil." #Ligue1

Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'yi Sivasspor'a 300 bin Euro bedelle 1 yıllığına kiraladı. (NTV Spor)

Ön yargıyla yaklaşmayayım dedim ama harbiden pislikmişsiniz Sivasspor

DCJtfh6XsAQ8gT4

BiP Spor @TurkcellBiPSpor

Galatasaray’ın Gael Clichy için önerdiği rakam dudak uçuklatacak! Tudor hangi konuda yönetime rest çekti?

Bu uygulamayi kullanan varsa bi zahmet baksin

BiP Spor @TurkcellBiPSpor

Galatasaray’ın Gael Clichy için önerdiği rakam dudak uçuklatacak! Tudor hangi konuda yönetime rest çekti?

Bu uygulamayi kullanan varsa bi zahmet baksin
Galatasaray yıllık 3 milyon avro teklif etti,2 yıllık imza için 1 milyon avro önerdi.yanıt bekleniyor.tudor önce forvetler gelsin demiş,2 forvet istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt