Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor "illaki alın" talimatı verdi bence Yönetime.Flaş! Belhanda ile anlaşan Galatasaray, Belhanda için yaptığı teklifi 8M€ 'ya çıkardı. Belhanda bu hafta resmen açıklanacak. (BİP Spor)
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Maşallah çok şükür... Çok bekledik bunu.amrabad dan sonra bir arabi daha formamızı giyecek!!11
Oncelik elbet yabanci olmali zaten Dursun a laf ediyoruz falan ama o da taraftardan artik tepki almamak icin bunu da biliyor. Yinede Turkiye'den oyuncu alsam 2 tane oyuncu var alinacak, biri Cengiz digeri de Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı. Keske ikisini de alabilsek.bende isterdim cengizi ama cengize daha çok laf edilirdi yerli diye.degerlendirirsen bizden de cengiz çıkar.ama u17ye yazık olacak.
_____________KuckaSneijder - Belhanda - Gomis
3-4-2-1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cengiz ve yusuf demişken atalay diyim sana ozaman.bende çok begeniyorum yusufu falan.ama atalay çok iyi yerlere gelecek bi yetenek.17 ye yeni bascak.umarım onu parlatabiliriz.Oncelik elbet yabanci olmali zaten Dursun a laf ediyoruz falan ama o da taraftardan artik tepki almamak icin bunu da biliyor. Yinede Turkiye'den oyuncu alsam 2 tane oyuncu var alinacak, biri Cengiz digeri de Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı. Keske ikisini de alabilsek.
sag ve sol tarafa bedelsiz ghezzal ve eysserici alirdimBelki sizlere tuhaf gelebilir ama 8 milyon euro'yu Cengiz Under icin harcamak daha mantikli geliyor bana. (Belhanda'nin yerine)
Muslera
Tete-Serdar-Acerbi
Juanfran-İmbula-Selçuk-Clichy
Belhanda-XXXX
Gomis