Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamen menajerlerin kucağına düşmüş bulunmaktayız. Dursun Özbek sen rezil bir adamsın. Tudor denen futbol cahilini de al git. Yazık bu taraftara. Gelecek sene de bu takımdan bir şey beklemeyin.

Muslera
Tete - Serdar - Acerbi/Maicon - Transfer
Imbula
Kucka - Belhanda
Sinan - Gomis - Transfer​

Belhanda'da insallah puruz cikar cahtigimin faslisi gorgusuzluk falan yapar insallah da olmaz bu transfer

belhandanın kaburgada bi sakatlıgı varmış,o yüzden istedigi performansı yansıtamamış bu sezon.

Belhamda transferi josue den boşalan boşluk için yapıldı son senelerde ves in nede olsa banko 11 deyim rahatlığını üzerinden atmasına neden olacak hatirlarsaniz tudor bu yüzden bazı maçlarda ves i kesip JosUE ile başlamişti şimdi ves in işi daha çok zor çünkü belhamda JosUE den 2 3 gömlek daha iyi haa belki beraber oynayacakları maç larda olacak bu tamamen maçın taktiksel durumuna bağlı burdan şu sonuçlar çıkarılan bilinir 1. ves gerçek performansını ortaya koyacak 2. Yedek kalmayi sorun etmiyecek 3. Kendine başka bir kulüp bulacak yaşıyor göreceğiz...

Ulan bari melo tarzinda bi adam gelsin de belhanda'nin agzini burnunu dagitsin soyunma odasinda

4 yıl önce Sneijder'i 7.5 milyon euroya aldık. Belhanda kim Allah aşkına

Yahu Belhanda da ne kumaşı var Allah aşkına. 3/4 yıl önce potansiyelli iyi sezon geçirmiş bir oyuncu idi. 8 milyona gittiği Kiev'e hiç katkı verememiş, o takım bu takım gezip durmuş. Bu seneki katkısı bile tartışılır bana göre , ofansif orta saha oyuncusu için çok yetersiz. Şunu da unutmayalım bu sen bu adam Mourinho'nun bile adam edemediği Balotelli'den verim alan Favre Hocamla çalıştı. Ona rağmen bence yetersiz...

İddia ediyorum bu adam gelsin en geç 3 hafta içinde Tudorla inanılmaz büyük sorunlar yaşar...

Oyuncu geldiyse bize desteklemek düşer. Belhanda büyük yetenek... itibarsızlaştırmaya gerek yok bu adamı. Belhanda işte öyle ya da böyle Gomis'te olduğu gibi kötü sezonlar geçirmiş olabilir ancak son sezon gayet iyiydi. Montp.'yi Giroud'la beraber şampiyon yaptı adam, 21-22 yaşında adını sık sık duyurdu dünyaya. Bizim ligde rahatlıkla fark yaratabileceğini düşünüyorum Tudor'un genel olarak istediği isimlere baktığımızda da bunda ısrar ediyorsa vardır bir bildiği. Rakamlara takılmamak lazım para gidecekse bunun gibilere gitsin Serdarlara değil

Belhanda nedir yahu ? 8 milyon euroyu sneijderin mevkisinde oynayan adama anca bu mallar ordusu gömerdi.Komisyonun dibine vurmuslar yine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhandanın kaburgada bi sakatlıgı varmış,o yüzden istedigi performansı yansıtamamış bu sezon.

bu sezon iyiydi yine ama o maks. düzeye ulaşamadı sakatlık açısından da sorun yok yani bir sürelik sakatlık. Formda bi oyuncu alıyoruz bana göre

Belhanda tam bir karaktersiz futbolcu rakip ile dalaşıp tribünü maçın içine çekecek tarzda bize böyle oyuncular lazım Selçuk mıymıntısı hakeme itiraz bile etmiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt