Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Antalya Boffini aldı Ali Şafak Öztürk PR için isim atmış ortaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elde 1 tane sağlam adamımız Muslera var(Bana göre Sneijder gidecektir) kötünün iyisi iş yapabilecek Tolga-Serdar-Sinan var Gomis-Belhanda transferleri tamam dersek ilk 11 için 6 adam tamamdır
Imbula ve Acerbi asıl mesele bu 2 adam ikna edilebilirse çok farklı yere geliriz inşallah
Tete transferi de çok önemli yıllar sonra adam akıllı bir sağ bekimiz olabilir gelişime açık çok iyi paralar kazanabiliriz
Kadro şöyle bişey oluyor
Muslera
Tete-Serdar-Acerbi-Transfer
Tolga-Imbula
Belhanda
Sinan-Gomis-Transfer
Biraz daha hücum tarafıda olan dengeli bir Sol bek ve golcü bir Sol açık transferi ile kadro sağlam olur bir çeşit 4-3-3 oynayabiliriz
Defansımız sağlam
Tudor'un istediği o tempoyu bu orta saha rahatlıkla yapar
Öndeki üçlü gol yükünü çeker
O 2 transferle birlikte yaş ortalaması da genç iyi olur
ahh aahhh nerde o akıl bunlardaLensi alin lahnnnn
Muslera dışında tum takımı yenilememiz için 10 adam almalıyız. Bu da olmayacagına göre eldeki adamlar da kullanılacak..
Serdar, Ahmet Ç., Sinan, Yasin, Garry R., Eren, Tolga ve Selçuk'un zaman zaman oynayacaktır. Bu kaçınılmaz.
Ben hala belhanda olmayacak diye dusunuyorum. Basimizda donanimhaber ölçüsünden beter bir adam 6-8 milyonu belhandaya gommez. Gecen sene adam basi 2milyon euro verip 3 tane firsat oyuncusunu kacirdi hani o derece cingen adam.Sneijder daha da iyi olur 2 tane kanat&forvet ve Gomis in arkasında Sneijder hücumu yönetir
Arkasını toplayacak Imbula-Kucka gibi adamlar ile
Ama işte Belhanda transferi bittiği için aklıma direk Sneijder'in gideceği geliyor
1 sene kontratı kalmış herife 8 Milyon vermek nedir.
Kulübü yolunacak kaz arıyor o kaz da biz oluyoruz. Madem bir oyuncuya 8 Milyon verecek kadar gözünüz döndü ey şerefsizler gidin taş gibi bir adam alın. Vida ya falan verin o parayı.
Belhanda nedir ya. Kafayı yedirecekler insana.
sent via GSC
Ya banane ya Sneijder den. Muslera dışında kim giderse gitsin yeri dolacaksa. Buna Sneijder bile dahil.Mevzu belhandanın bonservisi mi sneijderin gitme korkusu mu!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ahmet tam bomba çok kazmaca oynuyorStoperde Ahmet Çalık var.
Sağ kanadı Rodrigues/Yasin götürür.
Orta sahada en kötü Selçuk oynar.
Tolga/Sinan anca kupada Balçova Yaşamspor'a karşı oynar, Serdar sakat değilse o da oynar.
Ben hala belhanda olmayacak diye dusunuyorum. Basimizda donanimhaber ölçüsünden beter bir adam 6-8 milyonu belhandaya gommez. Gecen sene adam basi 2milyon euro verip 3 tane firsat oyuncusunu kacirdi hani o derece cingen adam.
Aslinda dusununce kafayi duvarlarda patlarasi geliyor insanin kacan oyunculari gorunce kucuk bir monaco baslangici atabilirdik. Bu sene uzerine 20 milyon euro harca buyuk baskan olarak anıl.
campbell-clichy nasıl olur