Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elde 1 tane sağlam adamımız Muslera var(Bana göre Sneijder gidecektir) kötünün iyisi iş yapabilecek Tolga-Serdar-Sinan var Gomis-Belhanda transferleri tamam dersek ilk 11 için 6 adam tamamdır

Imbula ve Acerbi asıl mesele bu 2 adam ikna edilebilirse çok farklı yere geliriz inşallah
Tete transferi de çok önemli yıllar sonra adam akıllı bir sağ bekimiz olabilir gelişime açık çok iyi paralar kazanabiliriz

Kadro şöyle bişey oluyor

Muslera
Tete-Serdar-Acerbi-Transfer
Tolga-Imbula
Belhanda
Sinan-Gomis-Transfer

Biraz daha hücum tarafıda olan dengeli bir Sol bek ve golcü bir Sol açık transferi ile kadro sağlam olur bir çeşit 4-3-3 oynayabiliriz

Defansımız sağlam
Tudor'un istediği o tempoyu bu orta saha rahatlıkla yapar
Öndeki üçlü gol yükünü çeker
O 2 transferle birlikte yaş ortalaması da genç iyi olur

campbell-clichy nasıl olur

Muslera dışında tum takımı yenilememiz için 10 adam almalıyız. Bu da olmayacagına göre eldeki adamlar da kullanılacak..

Serdar, Ahmet Ç., Sinan, Yasin, Garry R., Eren, Tolga ve Selçuk'un zaman zaman oynayacaktır. Bu kaçınılmaz.

Stoperde Ahmet Çalık var.
Sağ kanadı Rodrigues/Yasin götürür.
Orta sahada en kötü Selçuk oynar.

Tolga/Sinan anca kupada Balçova Yaşamspor'a karşı oynar, Serdar sakat değilse o da oynar.

İmbula acerbi lens tete gomis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder daha da iyi olur 2 tane kanat&forvet ve Gomis in arkasında Sneijder hücumu yönetir
Arkasını toplayacak Imbula-Kucka gibi adamlar ile

Ama işte Belhanda transferi bittiği için aklıma direk Sneijder'in gideceği geliyor
Ben hala belhanda olmayacak diye dusunuyorum. Basimizda donanimhaber ölçüsünden beter bir adam 6-8 milyonu belhandaya gommez. Gecen sene adam basi 2milyon euro verip 3 tane firsat oyuncusunu kacirdi hani o derece cingen adam.
Aslinda dusununce kafayi duvarlarda patlarasi geliyor insanin kacan oyunculari gorunce kucuk bir monaco baslangici atabilirdik. Bu sene uzerine 20 milyon euro harca buyuk baskan olarak anıl.

1 sene kontratı kalmış herife 8 Milyon vermek nedir.

Kulübü yolunacak kaz arıyor o kaz da biz oluyoruz. Madem bir oyuncuya 8 Milyon verecek kadar gözünüz döndü ey şerefsizler gidin taş gibi bir adam alın. Vida ya falan verin o parayı.

Belhanda nedir ya. Kafayı yedirecekler insana.

sent via GSC

Yerli stoperler Ahmet ile Koray olsun hatta, Semih ve Serdar'dan kurtulmalıyız.

1 sene kontratı kalmış herife 8 Milyon vermek nedir.

Kulübü yolunacak kaz arıyor o kaz da biz oluyoruz. Madem bir oyuncuya 8 Milyon verecek kadar gözünüz döndü ey şerefsizler gidin taş gibi bir adam alın. Vida ya falan verin o parayı.

Belhanda nedir ya. Kafayı yedirecekler insana.

sent via GSC

Mevzu belhandanın bonservisi mi sneijderin gitme korkusu mu!!

demiş quakerboy imbula için

ailesinin türkiye ile bir dönem ilişkisi olmuş. gelip yaşamışlar mı yoksa tatile gelip beğenmişler mi bilmiyorum. ama bundan dolayı türkiye'ye transfer olma konusunda çok istekliler. fakat stoke city ile mesafe alınmakta zorlanılıyor.

Mevzu belhandanın bonservisi mi sneijderin gitme korkusu mu!!

Ya banane ya Sneijder den. Muslera dışında kim giderse gitsin yeri dolacaksa. Buna Sneijder bile dahil.

Ama yerini dolduramaz bunlar. Belhanda kim abi ya. Bizim dışımızda isteyeni falan bile yoktur. Varsa bile 3 den fazla birşey vermez kimse.

8 veriyorlarsa gitsinler daha iyisini alsınlar, ne idüğü belirsiz heriflere bu kadar para savuracak lüksümüz yok.

sent via GSC

Rivadan gelen tüm parayı da bok edecek bunlar. Keşke bu transferleri iş bilen bir yönetim yapsaydı

Stoperde Ahmet Çalık var.
Sağ kanadı Rodrigues/Yasin götürür.
Orta sahada en kötü Selçuk oynar.

Tolga/Sinan anca kupada Balçova Yaşamspor'a karşı oynar, Serdar sakat değilse o da oynar.
Ahmet tam bomba çok kazmaca oynuyor

Selçuk ya da Tolga kesin oynayacaklar.

Sinana da artık güvenmeliyiz olmazsa yasin ya da garry tamamlar ocakta doldururuz yerini ama bi tutarsa satarız alman pasaportu olduğundan 15 milyonları görebiliriz ve bu adama para vermedik biz.

Türk oyuncusuz kadroyu sakın yazmayın boş yere minimum 3 türk olur.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sacma sapan kaynaklari burda paylasmaktan vaz gecerseniz sevinirim

her gün bir başka isimle adımızın anıldığı ancak gün itibariyle bafetembi gomis dışında elle tutulur bir hamlemizin olmadığı sezondur.

daha önce de yazdığım üzere menajerler oyuncu öneriyor ve dakikasında galatasaray x ile anlaştı şeklinde piyasaya sunuluyor.

ne olduysa dünden beri basın tarafından haber bombardımanı başladı.

younes belhanda ile olan görüşmelerde dinamo kiev ile kesin olarak el sıkışılmadı. son olarak 6.5 milyon euro teklif edildi. dün sabaha göre devasa bir adım atılmış değil yani. yine de transferin tamamlanmasının önünde engel görmüyorum. aradaki fark fazla değil.

kenny tete türkiye'ye gelmeye pek istekli değil. ajax'a dün öğle saatlerinde teklif iletildi. de jong + 1.5 milyon olarak. ancak 3 milyon euro isteniyor. oyuncu ile kesin olarak anlaşıldı haberi de doğru değil. menajerler üzerinden görüşülüyor.

lassana diarra ile ilgili bir görüşme yapılmadı.

gael clichy için şartlar zorlanıyor.

francesco acerbi için pozitif gelişmeler var.

vlad chiriches için bekleyiş devam ediyor.

juan fran transfer kısa süre sonra biterse sürpriz olmaz.

genel olarak durum böyle. iki dakika sonra bir başka isim ortaya çıkabilir. ya da yukarıda pozitif gelişmelerin olduğunu yazdığım isimlerden biri ile imza atılabilir. ne yazık ki her gelişmeyi anı anına yazma şansım olmadığını da hatırlatmamda fayda var. atladığım bir şey varsa affola. en yoğun çalışma dönemindeyiz malum :)
15 Haziran 2017 15:28 · quakerboy

Ben hala belhanda olmayacak diye dusunuyorum. Basimizda donanimhaber ölçüsünden beter bir adam 6-8 milyonu belhandaya gommez. Gecen sene adam basi 2milyon euro verip 3 tane firsat oyuncusunu kacirdi hani o derece cingen adam.
Aslinda dusununce kafayi duvarlarda patlarasi geliyor insanin kacan oyunculari gorunce kucuk bir monaco baslangici atabilirdik. Bu sene uzerine 20 milyon euro harca buyuk baskan olarak anıl.

Quakerboy yazdığına göre henüz tam bitmemiş Belhanda transferi

Ne biyim inşallah birisi bunları uyarır ve vazgeçilir bu transferden

son dk

Trabzonspor, Kamil Ahmet Çörekçi'yi renklerine bağladı!

beinsports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt