Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Galatasaray Yönetimi 6.5'a çıkınca Kiev'de 8'e düştü. Transfer bitti.

Ali Naci Küçük: Belhanda'ya bonuslar ile 8 Milyon Euro bonservis ödenecek.

Bu pazarlıgı kım yapmıs süleyman hurma kulube kazandirilmali

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TRANSFER | Bordeaux ve Rennes @ManUtd kadrosunda yer alan Josh Harrop'la (21) ilgileniyorlar. #Ligue1

TRANSFER | Rennes, Hertha Berlin'de forma giyen Vedad İbisevic ile ilgileniyor. #Ligue1

5 m a arfa alınıp 3 milyona da dombiya alınırdı,bu herifler tam okuz ya..

Raiola Hollanda basinina demec verdi burada beIN Sports'un ne dedigi simdilik onemli degil cunku ben buraya yakin oldugum icin bu tarz resmi aciklamalar da ilk once buradan duyurulur zaten. beIN Sports da tabi iyi arastirip acikliyorlar ben ona bir sey demiyorum ama suanda burada gecen haberlerin hepsinde Tete'nin onceligi Galatasaray degil diyor. Kisaca oyuncuyu ikna etmek onemli onu yapamadiktan sonra alamayiz zaten.
senin söylediklerinde bi sorun yok.anladım.benim anlatmak istediğim beinsports haberleri iyi alıyor son zamanlarda.tetenin başka liglerde oynama istediği dün haber olmuştu sanırım.burda bikaç arkadaşta paylaşmıştı.
beinsports yeni haber girdiği için tete ile anlaşmak üzere oldugumuza dair,dünden bu yana yol katedilmiş belli ki görüşmelerde.şu an gelme olasılıgı arttı diyebiliriz.

TRANSFER | @MontpellierHSC ve @Trabzonspor Braga forması giyen Vukcevic (25) ile ilgileniyorlar.

TRANSFER | Norwich, QPR, Fulham ve Nottingham Forest gibi kulüpler Dijon'un genç forveti Mamadou Thiam (22) ile ilgileniyorlar.

eboueyi 3.5 mio ya podolskiyi 2 mo ya alan kulüb belhandayı 8 mioya alıyor dursunda başkanım diye ortalarda geziyor

senin söylediklerinde bi sorun yok.anladım.benim anlatmak istediğim beinsports haberleri iyi alıyor son zamanlarda.tetenin başka liglerde oynama istediği dün haber olmuştu sanırım.burda bikaç arkadaşta paylaşmıştı.
beinsports yeni haber girdiği için tete ile anlaşmak üzere oldugumuza dair,dünden bu yana yol katedilmiş belli ki görüşmelerde.şu an gelme olasılıgı arttı diyebiliriz.
Insallah oyledir.

Artık para bol arkadaslar rakamlara takılmayın trdeki borcsuz kuluplerden biriyiz

Suan en yeni haber tete'nin baska teklifler bekledigi haber

Menajeri de dogruladi gerisi fasa fiso

Riva ve floryadan beklenen gelir neydi ihale de ne alındı bilgili birisi açıklayabilir mi detaylıca?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dursun Özbek: Riva'dan gelecek para sportif başarıya etki edecek. Çok mutluyum.

yetmediyse adayı da sat durduş,kulübü mahvettin

borçsuz bir gsnin neler yapabileceğini hayal edelim sevgili tostlar

Ettim sampiyonuz 2 sene sonra borçlar cogalir çünkü nankor taraftar ürün almaz yardım etmez bunu gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt