Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olcanda çoştu akhisarda tudorla uçardı göbeği eritib he

Yahu göbek-möbek her neyse, Olcan futbolcudur hiç olmazsa. Bu Tarık transferi beni futboldan tiksindirdi yeminle. Bu kadar kör göze parmak hesabı bir transfer fiyaskosu daha hatırlamıyorum, o zaman da içim içimi yemişti transfer edilecek diye...

Yahu ben Belhandanın alınmasına filan kızmıyorum.Kızdığım nokta öncelikler.
İlk başta en az 1 stoperini ve 2 orta sahanı transfer et sonra da kimi alıyorsan al.Al Acerbi-Kucka-İmbula sonra da Belhandayı mı alıyorsun Halilovici mi alıyorsun ne yaparsan yap.Gidip ilk işin 8 milyona Belhandayı alıyorsan İmbula için 30 milyon isterler.

Imbula tam net bir önlibero değil

Komple bir orta saha oyuncusu ama defansı da çok iyi

Tolga-Imbula orta sahası iş görür

Olurda bir mal bulup Tolga'yı satarsak devre arasında Imbula-Transfer şeklinde yaparız orta sahayı

Bizim önceliğimiz bek defans orta saha göbeği ama 8 milyon Euro'ya ne vereceği belli olmayan belhandaya vereceğiz. Sonra mali yapı diyip durur dursun. Bu paralara transfer olursa kirli işler dönüyor demektir.

BEİN SPORTS | Galatasaray, Ajax ile Tete konusunda anlaşmaya vardı. Oyuncu ile son şartlar görüşülüyor. Kısa süre içinde bitirilecek.

BEİN SPORTS | Galatasaray, Ajax ile Tete konusunda anlaşmaya vardı. Oyuncu ile son şartlar görüşülüyor. Kısa süre içinde bitirilecek.

DCYTJcwXsAALydn.jpg

Sadece kulupler anlasti, son dakika Hollanda basini. Oyuncu ile gorusmeler devam ediyormus.

Bonservisi 3 milyon euro dan biraz fazla + bidaki satistan pay diyorlar.

Son düzenleme:
Guzel gelişmeler oluyor.

Genç, dinamik, güçlü bir takım kurma çalışmaları var.

Belhanda yerine keske Ben Arfa olaydı..

Tete,Gomis,Kucka,Acerbi transferleri iyi. Ama sol bek , sol kanat , sağ kanat lazım 3 transfer daha yani.

Belhanda da düşük maliyet olursa gelsin,şöyle 3m bonservis aksi halde red direk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt