Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen Tete ofansı kötü ovv büyük takımda olmaz bundan moduna girmeyelim Darmian nasıl ManU ve İtalya milli takımında oluyor veya bu yaz avrupa klüplerinin kapıştığı Kolašinac inanılmaz bir hücumcu mu İvanovic 13/14 sezonunda sorsak dünyanın en iyi sağ bekleri arasında değil miydi ?

Tete'ye şans vermekte yarar var potansiyeli var gelişebilecek bir oyuncu

Hücumunu geliştiremese bile takımın en büyük sıkıntısı defansı Acerbi-Tete gibi adamlar inşallah ortadan kaldıracaktır

Hiç tutmasa içinden Tarık çamdal çıksa bile kesinlikle zarar etmeyeceğimiz bir oyuncu Tete biliniyor piyasası var ve menajeri çok iyi

Tete ikna olursa iyi transfer

Defansta pozisyon bilgisi olmayan beklerle oynadik yillarca hucumda kötü olmasi önemli degil bize savunmada lazim tete

Gerçekten Belhanda transferi bitmediyse son olarak Ben Arfa'yı yoklamakta bir fayda var

8m bonservis ile Belhanda mı 4m bonservis ile Ben Arfa mı ?

Top kontrol etmesini bilen adamların sayısı 5'i geçmez bizim ligte Servet'in slalom gol attığı Yasin'in yerli Ronaldo ilan edildiği ligde Ben Arfa futbol tanrısı ilan edilir ...

8m bonservis ile Belhanda mı 4m bonservis ile Ben Arfa mı ?

Top kontrol etmesini bilen adamların sayısı 5'i geçmez bizim ligte Servet'in slalom gol attığı Yasin'in yerli Ronaldo ilan edildiği ligde Ben Arfa futbol tanrısı ilan edilir ...

2side renktas....

Olabilir aslinda belhanda malina bile 8 milyon euro veren willems'e de verir.

Onunda seneye sözleşmesi bitiyor o da ayrılmak istiyor o da hollandalı

2 bekte Tete gibi olursa hücum çok kısır kalır
2 bekte J.Willems gibi olursa yine çok gol yemeye devam ederiz

J.Willems-Acerbi-Serdar-Tete dörtlüsü ile uzun yıllar defans sıkıntısı yaşamayız

Serdar sakatlanırsa Ozan Kabak var Ahmet de oynar

Acerbi gibi bir adamın yanında Ozan Kabak'a ciddi şekilde şans verilmesinden yanayım ben

Seneye Al elemeleri-Lig-Kupa-AL filan derken rahat 60 maç oynıycaz Serdar kesin sakatlanacak nasıl olsa

Tutup Bjk-Fb karşısına direk koymasakta yavaş yavaş zorluk derecesi düşük maçlarda oynatarak özgüven kazanır hazırlanır 1*2 yıl sonra tam olgunlaşabilir

İmbula,acerbi,ben arfa 3 nokta atisi parayi gom diger mevkilere bonservisi elinde olan + kiralik oyuncular al

Acerbi gibi bir adamın yanında Ozan Kabak'a ciddi şekilde şans verilmesinden yanayım ben

Seneye Al elemeleri-Lig-Kupa-AL filan derken rahat 60 maç oynıycaz Serdar kesin sakatlanacak nasıl olsa

Tutup Bjk-Fb karşısına direk koymasakta yavaş yavaş zorluk derecesi düşük maçlarda oynatarak özgüven kazanır hazırlanır 1*2 yıl sonra tam olgunlaşabilir

3 sezon full oynatsak çocuk 15 sene milli takımın banko stoperi olup avrupaya transfer olur Dortmund ve Atletico izliyormuş

Onunda seneye sözleşmesi bitiyor o da ayrılmak istiyor o da hollandalı

2 bekte Tete gibi olursa hücum çok kısır kalır
2 bekte J.Willems gibi olursa yine çok gol yemeye devam ederiz

J.Willems-Acerbi-Serdar-Tete dörtlüsü ile uzun yıllar defans sıkıntısı yaşamayız

Serdar sakatlanırsa Ozan Kabak var Ahmet de oynar

Ozan,atalay,yunus bunlarin kupadaki tum maclarda oynamasi lazim. Genclere firsat vermek gerekir. Yemisim ziraat turkiye kupasini cok da onemli degil.

Yaş olayına çok takılmamak lazım.Juventus,Real madrid finalinde yaş ortalamaları 30 civarıydı takımların.

Real :
Carvajal 25
Varane 22
Marcelo 28
Nacho : 27
Casemiro: 25
Kroos : 27
Kovacic : 23
Isco : 25
Asensio: 21
Mayoral : 19
Bale: 27

Adamlar Modrici Kovacic ile degistirecek, Varane zaten ilk 11 de artik. Bir tek Ronaldo Problemleri olacak

Juve
Rugani 22
Sandro 26
Pjanic 27
Sturaro 24
Lemina 23
Pjaca 22
Dybala : 21

Juve da tek tük degisim icin hazirlanmis. Bugünden sonra Donnarumma'da Juventusa gidebilir gibi .

Kayserispor, Maccabi Tel Aviv takımında forma giyen 22 yaşındaki Sırp kaleci Predrag Rajkovic ile anlaştı. (Ajansspor)

Bununla bi ara bizde ilgileniyoduk.

Takılmak lazım. Takım yaşlı, üç sene sonra takımda oynama ihtimali olan futbolcuları saymayı bir dene istersen. Her sene yap-boz la bir yere varılamaz. Belli mevkilere 1 ya da en fazla 2 tecrübeli futbolcu alınabilir, fazlası iş bilmezliktir, değilse en hafifiyle günü kurtarma çabasıdır. Geleceği de düşünmek lazım planlamayı yaparken...

Benim düşüncem defans hattı ve forvet tecrübeli olabilir,orta saha mutlaka dinamik olmalı.Demek istediğim 28-29 yaşa 35 yaş muamelesi yapmamak lazım.Juve mesela 3 yıl sonra takım yapamıcak sana göre.Defansı forveti emekli olcak.Doğru planlama ile 5-6 futbolcun 30-32 olsada iyi takım kurulur.

Şunuda söylemek lazım mesela dani alves gibi 34 yaşında fit olan oyuncu olabilir.Kendine bakmazsa 30 da biter adam.

8 milyonun belhanda yerine lense gomulmesinde ısrar ediyorum. Aklınizi başınıza devsirin ve su hamleyi yapın lahnn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt