Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acerbi iyi cikmasin, yada takimin icinde batsin, agzina si...lar dursunun o paralarda. Her oyuncunun Transfer sürecinde her daim beklentili ve heycanlidir. Chedjou döneminde burada degildim, ama muhtemelen yine öyledir.

Ben hatirliyorum insanlarin beklentileri yüksekti, Fransanin en iyi stoperi secildi haberi de bayagi gazlamisti. Ben hala kötü bir stoper oldugunu düsünmüyorum ama bizim icin yanlis adamdi sonuc olarak. Kapali takimlarda kapali savunmalarda is yapar bence, ki Lille de savunma agirlikli bir takimdi Chedjou orada oynadiginda (simdi nasillar bilmiyorum).

Neyse gitmesi iyi oldu, ki gitmeliydi de ben kendisini sevmeme ragmen Besitkas macinda benim de sinirlerimi alt üst etmeyi basardi. Yalniz tek Chedjou'nun gitmesi ile cözülmez bizim defansin sorunu.

Bu arada Visca - Linnes kanadını görmek isterdim. Kusursuz sistemli bir kanat olurdu sanırım.

Hakan+Koray 2m maaş alıyor bu maaşı Acerbi'ye ver bonservisi sorun etme

Hala imza yok,çok sevinmeyim demiştim bunlar beceriksiz para olsa ne olur....

AYKUT iNCE @aykutince76

Galatasaray'da bir başka flas isim gundemde Belhanda zaten biliniyordu iş resmiyete döküldü onu gectik. Sirada asil isim var bekleyin

-------------------Mus

Tete----Maicon-Acerbi-Linnes

---------Hamidu-Imbula

Garry-----Gobekli10----Belhanda

----------------Gomis---------

subatta tur atacak bir kadro..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir stopere 10 çok para , bizim standartlarımız için.

Maicon ve Pazdan ikilisini bile daha ucuza bağlayabiliyorsun konuşulan rakamlarla.

Bence cok degil. Serdar ve Ahmet ikilisine 7 Milyon ödedik, ehh sonuc? Para önemli degil, kalite önemli.

Iyi para verip kaliteli ürün alirsan o kaliteli ürünü uzun müddet kullanabilirsin. Sen gidip iyi ve pahali mal alacagima ben o parayla 3 mal alirim ama kaliteden taviz veririm dersen iste sonun bizim gibi olur ve tabiri caizse MAL gibi ortada kalirsin.

Acerbi icin demiyorum bunu genel anlamda konusuyorum.

AYKUT iNCE @aykutince76

Galatasaray'da bir başka flas isim gundemde Belhanda zaten biliniyordu iş resmiyete döküldü onu gectik. Sirada asil isim var bekleyin
bruma gitti .bi zahmet 2 tane,biri genç olmak üzere flaş bi kanat oyuncusu alsınlar

Ben hatirliyorum insanlarin beklentileri yüksekti, Fransanin en iyi stoperi secildi haberi de bayagi gazlamisti. Ben hala kötü bir stoper oldugunu düsünmüyorum ama bizim icin yanlis adamdi sonuc olarak. Kapali takimlarda kapali savunmalarda is yapar bence, ki Lille de savunma agirlikli bir takimdi Chedjou orada oynadiginda (simdi nasillar bilmiyorum).

Neyse gitmesi iyi oldu, ki gitmeliydi de ben kendisini sevmeme ragmen Besitkas macinda benim de sinirlerimi alt üst etmeyi basardi. Yalniz tek Chedjou'nun gitmesi ile cözülmez bizim defansin sorunu.

Bana kalirsa bir takimin en son sorunu geri ikilidir. Bek, orta saha ve forvetin iyi oldugu vakit, hasbelkader takim savunmasi da isliyorsa, stoperlerin sadece hizli olmasi bile yetiyor. Sadece agir ise bazi sorunlar olabilir.

Yani yabanci siniri varken, ben Chedjou icin, yada herhangi bir stoper icin 6 + 2 vermezdim. Dany´den Chedjou´dan aldigimizin fazlasini bile aldik. Chedjou bize, bizde ona yaramadik. Basaksehir´de yine oynar oyununu.

Yine orta saha ve forvet, ve bek, doldurumamiz gereken en önemli mevki. Stoper alip büyük paraya, ve orayi eksik biraktigimiz vakit yine üzülürüz.

stopere 10 harciyorsam, diger pozisyonlar da dolmali.

Son düzenleme:
-------------------Mus

Tete----Maicon-Acerbi-Linnes

---------Hamidu-Imbula

Garry-----Gobekli10----Belhanda

----------------Gomis---------

subatta tur atacak bir kadro..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
defans hattı avrupanın en iyilerinden olabilir.

Valbuena mı Belhanda mı?

Muslera-Tete-Serdar-Acerbi-Clichy-Selçuk-İmbula-İturbe-Belhanda-Garry-Gomis

Serdar sakatlık yaşamaz ise Acerbi ile duvar olurlar.Selçuk leşi gitmeyeceğine göre kesin oynatılacaktır.

Dursun kur şu kadroyu da bir işe yara.Adi herif...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt