- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
yok bu sefer gerçekten çok yazıyorum,biraz da kafa dagıtmak için aslında.transfer dönemlerinde senin çok yazman için piyasada iyi isim olmasına gerek yok Sergencim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok bu sefer gerçekten çok yazıyorum,biraz da kafa dagıtmak için aslında.transfer dönemlerinde senin çok yazman için piyasada iyi isim olmasına gerek yok Sergencim
Siz Bilirsiniz de Hakan Balta Kadroda Tutulmalı Bence
Acerbi iyi cikmasin, yada takimin icinde batsin, agzina si...lar dursunun o paralarda. Her oyuncunun Transfer sürecinde her daim beklentili ve heycanlidir. Chedjou döneminde burada degildim, ama muhtemelen yine öyledir.
Yalniz cok ilginc 4 sene önce Chedjou icin 6,3 Milyon cok diye kizanlar vardi, bakiyorum da simdi Acerbi de verelim de alalim diyenler cok.
yaz ya sen yazmayacan ben yazmayacam kim yazacak arasıra boş konuşuyorsun şuan benim yaptığım gibi ama olsunyok bu sefer gerçekten çok yazıyorum,biraz da kafa dagıtmak için aslında.
34 yaşında Balta duracağına 18 yaşındaki Ozan Kabak'a bir yer aç.
evet öyle ,indirip dinleyebilirsiniz.bu albumun stratejisi farklı oldu biraz.dinlenmiyor indirme paketin varsa indirip dinlersin sadece
5 liralık video üyelikle 30 snsini dinlersin
ben söylim Ben ArfaAYKUT iNCE @aykutince76
Galatasaray'da bir başka flas isim gundemde Belhanda zaten biliniyordu iş resmiyete döküldü onu gectik. Sirada asil isim var bekleyin
Bir stopere 10 çok para , bizim standartlarımız için.
Maicon ve Pazdan ikilisini bile daha ucuza bağlayabiliyorsun konuşulan rakamlarla.
bruma gitti .bi zahmet 2 tane,biri genç olmak üzere flaş bi kanat oyuncusu alsınlarAYKUT iNCE @aykutince76
Galatasaray'da bir başka flas isim gundemde Belhanda zaten biliniyordu iş resmiyete döküldü onu gectik. Sirada asil isim var bekleyin
Ben hatirliyorum insanlarin beklentileri yüksekti, Fransanin en iyi stoperi secildi haberi de bayagi gazlamisti. Ben hala kötü bir stoper oldugunu düsünmüyorum ama bizim icin yanlis adamdi sonuc olarak. Kapali takimlarda kapali savunmalarda is yapar bence, ki Lille de savunma agirlikli bir takimdi Chedjou orada oynadiginda (simdi nasillar bilmiyorum).
Neyse gitmesi iyi oldu, ki gitmeliydi de ben kendisini sevmeme ragmen Besitkas macinda benim de sinirlerimi alt üst etmeyi basardi. Yalniz tek Chedjou'nun gitmesi ile cözülmez bizim defansin sorunu.
defans hattı avrupanın en iyilerinden olabilir.-------------------Mus
Tete----Maicon-Acerbi-Linnes
---------Hamidu-Imbula
Garry-----Gobekli10----Belhanda
----------------Gomis---------
subatta tur atacak bir kadro..
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi