Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada arkadaşlar bu ismi çıkan olabilecek olan olacak olanlar transferler Tudor'un onayı olan Tudor'un istediğiyle gerçekleşecek isimler anlaşılan ve eğer tam istediğini oluşturursa Tudor çok sağlam bir yaz kampıyla canavar gibi bir takım çıkarabilir karşımıza benim aklıma Fatih Terim'li ilk sezon koşan basan mücadele eden Ersun Yanal'la mücadele eden 90+ maç çeviren hırslı bir takım oluşturacak gibime geliyor ki podolski bruma chedjou belkide sneijder de jong cavanda'da o yüzden gitti yada gidecek.

Tudor'dan ben 3-4-3. 3-4-2-1. 3-5-2 sistemlerini bekloyorum bu sene ki artık o sistemlere geçiyor yada o şekilde değişime hazırlanıyor bazi takımlar örneğin Chelsea ile ilk senesinde şampiyon oldu Conte ki hiç de kolay gol yemediler 5 li defansmi olur dedi çoğu kişi hatta ama adamlar golde attılar tani ipl kalitesi yıldızlar var ama iyi transferlerle bu sene çok farklı bi galatasaray bekliyorum ben arkadaşlar.

3-4-2-1 en olası sistem gibi şuan
Muslera
Serdar - Vlad - Acerbi
Vidal - Imbula - Kucka - Clichy
Ben Arfa - Belhanda
Gomis

Bu kadro şampiyonda olur avrupada iyi kurayla finalde oynar net.

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vlad yerine Maicon

Clichy STSL'ye gelmez sanırım onun yerine daha böyle tempo yapabilecek Acheampong gibi bir adam

Ulan başlayacam ha bu Gomis'e gelme ulan artık gelme

Haftasonuna kadar süre pazartesiye kadar süre

Belli adamın Galatasaray umurunda filan değil maaşı yüklü olduğu için son çare olarak köşede tutuyor bizi

ABV ulan Dursun 32 yaşında ki Gomis için bile son çare takım haline geldik

Cumanız mubarek olsun geldimi psikopat bir ön libero

S.A.

1200px-Cigercibmg.jpg

Galatasaray, Bruma'dan gelen parayı 24 saatte harcadı.

2714.png
Younes Belhanda | 7M €
2714.png
Bafetimbi Gomis | 3,5M €
2714.png
Kenny Tete | 2,5M €

DCblPNzVYAAacOG.jpg

şarap bardağında kola içen bir [TABLE="width: 250"]
[TR]
[TD]h[/TD]
[TD][/TD]
[TD]a[/TD]
[TD][/TD]
[TD]y[/TD]
[TD][/TD]
[TD]v[/TD]
[TD][/TD]
[TD]a[/TD]
[TD][/TD]
[TD]n[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Senelerdir vasat üstü futbolculara 1 tomar para bayıldık. Arkalarından teneke çalıyoruz şimdi. 2-3 tane vasat oyuncu alacağına parayı göm sağlam bir adam al. Serdar/Donk/Ahmet'e yaklaşık 10M harcadık. Hiçbiri GS'ın 1. stoperi olamaz. Serdar ve Ahmet en fazla partner olurlar Acerbi/Maicon gibi adamların yanında.

Şikeciler Kjaer'e 7.5M ödediler şimdi rahatlıkla 10/15 arası bir paraya satabilirler. Adamın piyasası var, yaşı daha genç, kalitesi belli.
24/28 yaş arası ''abi bu olmuş, gelsin bize 5 sene oyuncu aratmaz'' dediğin adamlara parayı gömmekte korkmayacaksın. Bu adamlardan zarar etmessin. İlerde iyi paralara bile satabilirsin.

Biz ise senelerdir ona 3M, öbürüne 4M ödüyoruz. Sonuç? Çöpe giden minyonlar.

Eğer 3'lü defans oynatacak ise Tudor hem Acerbi hem Maicon gelsin

Yok ama 4'lü defansta tek stoper gelecekse kesinlikle Acerbi gelsin

Tamam 9 milyon pahalı stoper içinde Maicon çok mu ucuz sanki o da en az 7-8 milyon euro olacak

Hem Maicon haberlerinin kaynağı Nevzat o yüzden rahatım yalandır %99 o iş

Eğer 3'lü defans oynatacak ise Tudor hem Acerbi hem Maicon gelsin

Yok ama 4'lü defansta tek stoper gelecekse kesinlikle Acerbi gelsin

Tamam 9 milyon pahalı stoper içinde Maicon çok mu ucuz sanki o da en az 7-8 milyon euro olacak

Hem Maicon haberlerinin kaynağı Nevzat o yüzden rahatım yalandır %99 o iş

Aynen salladıkça sallıyor bi cacık olmaz o adamdan.

Galatasaray'dan ayrılacak isimler

Bruma (Leipzing'e satıldı)
Lukas Podolski (Gitti)
Chedjou (Sözleşmesi bitti - Başakşehir ile anlaştı)
Josue (Kiralıktı)
Cavanda (Gönderilecek)
Sabri Sarıoğlu (Sözleşmesi bitti)
Hakan Balta (Tudor ile yıldızı barışmadı)
Koray Günter (Taraftar adını bile unuttu)
Birhan Vatansever (Sözleşmesi bitti)
Berk İsmail Ünsal (Sözleşmesi bitti)​

Ve eminim ki sırada Sneijder var

Galatasaray'dan ayrılacak isimler

Bruma (Leipzing'e satıldı)
Lukas Podolski (Gitti)
Chedjou (Sözleşmesi bitti - Başakşehir ile anlaştı)
Josue (Kiralıktı)
Cavanda (Gönderilecek)
Sabri Sarıoğlu (Sözleşmesi bitti)
Hakan Balta (Tudor ile yıldızı barışmadı)
Koray Günter (Taraftar adını bile unuttu)
Birhan Vatansever (Sözleşmesi bitti)
Berk İsmail Ünsal (Sözleşmesi bitti)​

Ve eminim ki sırada Sneijder var

Wesley gitmelli artık bana göre renktaş. Herkesin çıkarları için. Hem maaş yükünden kurtuluruz, hem belki cüzi de olsa bonservis kazanırız. Hem Belhanda gelirse, Wesley/Belhanda'nın aynı kadroda düzgün bir şekilde oynaması pek mümkün görünmüyor...

Wesley gitmelli artık bana göre renktaş. Herkesin çıkarları için. Hem maaş yükünden kurtuluruz, hem belki cüzi de olsa bonservis kazanırız. Hem Belhanda gelirse, Wesley/Belhanda'nın aynı kadroda düzgün bir şekilde oynaması pek mümkün görünmüyor...

Yani Bruma-Sneijder ikilisinin kalmasını çok isterdim ama Tudor'la olmayacak belli ki zaten yerine Belhanda'da alındı

Belhanda'nın 10 numara için alındığını ve Sneijder'in gönderilecek olduğunu var sayıyorum
İsmi geçen belhanda-acerbi-gomis-ımbula-tete transferlerinin gerçekleştiğini var sayarsak
Ve kesinlikle yerli olmayan kadrolar kurmak mantıksız en az 2-3 yerli oynar Semih-Selçuk-Sarbi filan oynayacağına Serdar-Tolga-Sinan filan oynasın

Muslera
Tete-Serdar-Acerbi-Transfer
Tolga-Imbula
Belhanda
Sinan-Gomis-Younes​

Sneijder'den gelen para ile A.Younes alınabilir sol açık için

Dengeli bir sol bek transferi ile sapasağlam bir kadro kurmuş oluruz

Belhanda'nın 10 numara için alındığını ve Sneijder'in gönderilecek olduğunu var sayıyorum
İsmi geçen belhanda-acerbi-gomis-ımbula-tete transferlerinin gerçekleştiğini var sayarsak
Ve kesinlikle yerli olmayan kadrolar kurmak mantıksız en az 2-3 yerli oynar Semih-Selçuk-Sarbi filan oynayacağına Serdar-Tolga-Sinan filan oynasın

Muslera
Tete-Serdar-Acerbi-Transfer
Tolga-Imbula
Belhanda
Sinan-Gomis-Younes​

Sneijder'den gelen para ile A.Younes alınabilir sol açık için

Dengeli bir sol bek transferi ile sapasağlam bir kadro kurmuş oluruz

Serdar sezonu tamamlayamaz. :asd22:

eğer sakatlanmaz ise Acerbi'nin yanında Serdar bile gözümüze bir başka görünür
Orada Ahmet'te var Ozan Kabak'ta

Ocak ayına kadar idare etsin işte çok zorda kalırsak ocak ayında Tolga-Serdar ikilisi yerine transfer düşünülür

Serdar fena oyuncu değil ama ben sağlam kalacağına inanmıyorum. Üstelik Acerbi veya Maicon ve Ahmet tandemi daha mantıklı. Çünkü en azından bir şeyler öğrenir yanında belki. Bknz: Ujfalusi/Semih.

Suanda Besiktas, Fener, Trabzon , Basaksehir ve Antalya kadrolari bizim kadrodan daha iyi.. En az 5-6 nokta transfer yapmamiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt