Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Bu arada arkadaşlar bu ismi çıkan olabilecek olan olacak olanlar transferler Tudor'un onayı olan Tudor'un istediğiyle gerçekleşecek isimler anlaşılan ve eğer tam istediğini oluşturursa Tudor çok sağlam bir yaz kampıyla canavar gibi bir takım çıkarabilir karşımıza benim aklıma Fatih Terim'li ilk sezon koşan basan mücadele eden Ersun Yanal'la mücadele eden 90+ maç çeviren hırslı bir takım oluşturacak gibime geliyor ki podolski bruma chedjou belkide sneijder de jong cavanda'da o yüzden gitti yada gidecek.
Tudor'dan ben 3-4-3. 3-4-2-1. 3-5-2 sistemlerini bekloyorum bu sene ki artık o sistemlere geçiyor yada o şekilde değişime hazırlanıyor bazi takımlar örneğin Chelsea ile ilk senesinde şampiyon oldu Conte ki hiç de kolay gol yemediler 5 li defansmi olur dedi çoğu kişi hatta ama adamlar golde attılar tani ipl kalitesi yıldızlar var ama iyi transferlerle bu sene çok farklı bi galatasaray bekliyorum ben arkadaşlar.
3-4-2-1 en olası sistem gibi şuan
Muslera
Serdar - Vlad - Acerbi
Vidal - Imbula - Kucka - Clichy
Ben Arfa - Belhanda
Gomis
Bu kadro şampiyonda olur avrupada iyi kurayla finalde oynar net.
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vlad yerine Maicon
Clichy STSL'ye gelmez sanırım onun yerine daha böyle tempo yapabilecek Acheampong gibi bir adam