Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borçsuzluk bizi aşar. Uefa kupası bile bin bir zorluklarla kazanıldı rahat olunca biz kıçı ekstra bir yayıyoruz işin özü.
İşte en can alıcı kısımda şu Dursun'un dediği zararların o dönemki yönetim sorumluluğunda olması ve onların karşılaması

Camia içindeki karanlık yapı buna müsade eder mi orasını göreceğiz

Bu yapılırsa ve kalıcı iyi bir futbol aklı gelirse, borçlarını bitirmiş yada çok az borcu olan bir GS dünya futbolunda söz sahibi olabilir

Corchia biraz daha tuzlu olur ama 10 numara 5 yıldız olur

Tete olmadığına göre Corchia o da olmazsa Juanfran hiç birşey olmazsa Linnes'te şans verilmesi halinde iyi bir sağ bek

Corchia transferi , gecmisine bakarak ve 1 sene daha sozlesmesi oldugunu da isin icine katarsak max 5 milyon euro eder.

Courtuois > Muslera

Luiz > Maicon
Cahill > Acerbi
Azpilicueta > Serdar

Moses > ?
Kante > Nakamba
Matic > Imbula
Alonso > Clichy

Hazard > Belhanda
Costa > Gomis
Pedro > ?

kucuk chelsea olacagiz :D

Galatasaray, Sao Paulo'nun Brezilyalı stoperi Maicon için 6.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. (NTV Spor)

DCb2u5oXgAEbz7n.jpg

Benim için liste
Gomis
Ben Arfa
Imbula
Nakamba/kuska
Corchia
Acerbi
Denayer

+Birkaç yerli transferi (zorunlu)
Harika olur.

Sağlam bir iskelet yakalayalım Muslera-Acerbi-Imbula gibi adamlarla tutarsa Belhanda ve Gomis ile gerçekten şampiyon oluruz

Başahşehir ciddi bir rakip bence seneye yine ama Emre-Adebayor ikilisi seneye yaşları nedeniyle çok aşırı katkı veremez gibi onları taşıyan 2 adam
Fb nin kolay kolay şampiyon olabileceğini zannetmiyorum öyle ekici-dirar la filan olacak iş değil onlarında takım çok yaşlı
tinerciler bu kadronun en fazla 2 şamiyonluk alma şansı vardı aldılar artık yaşlandı takım iyice takımı değiştirecek para yok onlarda

Hani ne kadar borçlu olursakta hala iyi oyuncu alabilecek kadar para verebilecek tek takımız STSL'de yeterki bu parayı iyi kullanalım geçen seneki gibi saçma sapan adamlara 20 milyon bonservis ödemeyelim

STSL'de şampiyonluk zor değil hepsini geçtim bu yıl penaltılarımız verilse en kötü 2. olurduk yine
İşte federasyonu düzeltmek gerek. Beşiktaş bu sene en az 10 puan hakemlerle aldı. Biz bu kadar kötü yönetime rağmen bu sene derbiler ve hakemler yüzünden şampiyon olamadık. İstediğimiz kadar oyuncu alalım hakemler böyle devam ederse olmaz. Bu bir domino etkisidir ilk haftalar hakemler yakmaya başlarsa herşey kötü gider.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adana Demirspor'da teknik direktör Giray Bulak ve yardımcılarıyla resmi sözleşme imzalandı.

Corchia için gerçekten 5m değer bonservis yaşı 25 gelirse STSL'nin en iyi bek oyuncusu olur açık ve net
Acerbi yine öyle 8-9 değer bu adam için STSL'nin fersah fersah ötesinde en iyi defans oyuncusu olur
Imbula gelirse STSL'nin en iyi merkez ortasaha'sı olur
Belhanda form yakalarsa STSL'de çok fark yaratabilecek yetenkli oyuncu

SICAK HABER! Osmanlıspor, Bülent Uygun ile prensip anlaşmasına vardı!

umarim küme düserler, bu ne

İşte federasyonu düzeltmek gerek. Beşiktaş bu sene en az 10 puan hakemlerle aldı. Biz bu kadar kötü yönetime rağmen bu sene derbiler ve hakemler yüzünden şampiyon olamadık. İstediğimiz kadar oyuncu alalım hakemler böyle devam ederse olmaz. Bu bir domino etkisidir ilk haftalar hakemler yakmaya başlarsa herşey kötü gider.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dediklerine katılıyorum.öyle bi kadro kuralım ki hakemleri de yenelim.sadece yetenekli oyuncu yetmez.maicon gibi piskopat,acerbi gibi yürekli adamlar lazım bu takıma.video hakem uygulaması da devreye girecek galiba.yeni sezonda çok hata olmaz inşallah.

beşiktaşın aldıgı o haksız 10 puan fitil fitil gelecek burunlarından.ki yeni sezon için korktugumuz bjk,fener veya x takım değil hakemler.acınası bi durum.

karşı taraf kabul etmez
etse bile gelirimiz olmaz bu sefer

Acerbi transferi her türlü gerçekleşecek dersek ki versinler parayı değer bu adam için

Eldeki Hakan-Semih-Koray-Chedju dan kurtulursak 6.5 maaştan kurtulmuş oluyoruz

Bi Maicon parası yatıyor aslında şu çöplerde

Sarbi 1.25 maaş
Carole 0.7 maaş+ 3m bonservis
Cavanda 0.9 maaş
Tarık 1.5 maaş

Toplam 7.5 milyon euro gelir şu çöplerden kurtulursak Corchia transferinin parası hazır bile

Acerbi transferi her türlü gerçekleşecek dersek ki versinler parayı değer bu adam için

Eldeki Hakan-Semih-Koray-Chedju dan kurtulursak 6.5 maaştan kurtulmuş oluyoruz

Bi Maicon parası yatıyor aslında şu çöplerde

Enes hocam seni çok ümitli görüyorum ama başımızda dursun denen şahıs var
fazla kapılma bence

Acerbi nedir necidir ne iş yapar ne sağlar bize bu arada? 1.92 boyunun olduğunu biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt