- 12 Haziran 2015
- 36.209
- 31.902
- 2.693
yeni uyandim ben bugün hic mi gelisme olmadi?
Daha da olması pek mümkün değil....
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni uyandim ben bugün hic mi gelisme olmadi?
Aynen bende onu diyorum premier lig icin defolu adam ama bu ligde lensler, toreler sov yaptiysa bu cocuk icinden gecer. Tum takimlarin aslinda en bozuk yeri solbekleri ligde adam gibi sag kanat olmadigi icin kimse oraya onlem almiyor.
Birsey yapmasa bile takimi hucuma cikarmasi yeterli zaten ligde rahat birakmazlar hemen faul yaparlar. Karsimda boyle ele avuca sigmayan adam olmasini istemezdim korkulu ruya
Aynen bende onu diyorum premier lig icin defolu adam ama bu ligde lensler, toreler sov yaptiysa bu cocuk icinden gecer. Tum takimlarin aslinda en bozuk yeri solbekleri ligde adam gibi sag kanat olmadigi icin kimse oraya onlem almiyor.
Birsey yapmasa bile takimi hucuma cikarmasi yeterli zaten ligde rahat birakmazlar hemen faul yaparlar. Karsimda boyle ele avuca sigmayan adam olmasini istemezdim korkulu ruya
3 gundue ribery diye dilimizde tuy bitti millet hala o supriz isim kim diye spekule yapiyor.
Mathieu'yi Galatasaray'a getirmek isteyen Menejeri kimmis bakin bakalim.
Cenk Fransa'da Ribery'nin menejeri ile neden gorustu?
Menez'i Antalya'ya getiren menejer kim
Aklimda deli sorular
Osmanlı Bülent Uygunla anlaşmış
ribery mi kaldi 40 yasinda herif
Ben Sinan Gümüs'den ümitliyim gole bu kadar etki eden kanat oyuncusu bulmak hiç kolay değil
ilk geldiği zaman u21'deki 22 Maç 27 Gol
Geçen sene 11 gol 4 asist
Bu yıl sadece son maçlarda oynadı 7 gol 2 asist
Tamam sadece ürettiği skor oynaması için yeterli değil ama son haftalarda gerçekten bir farklı gördüm Sinan'ı önceden orta sahanın gerisine hiç geçmezdi son maçlarda bayağı defansa kadar gelip Sarbi'ye yardım ediyordu
Eğer adam olur fizik&kondisyon olarak dahada gelişir sahada hayalet gibi olmayı bırakırsa Sinan seneye rahat 10-15 gol civarı katkı sağlar
Seneye satarken de 7-8 milyon gibi paralara satılabilir rahatça