Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bende onu diyorum premier lig icin defolu adam ama bu ligde lensler, toreler sov yaptiysa bu cocuk icinden gecer. Tum takimlarin aslinda en bozuk yeri solbekleri ligde adam gibi sag kanat olmadigi icin kimse oraya onlem almiyor.
Birsey yapmasa bile takimi hucuma cikarmasi yeterli zaten ligde rahat birakmazlar hemen faul yaparlar. Karsimda boyle ele avuca sigmayan adam olmasini istemezdim korkulu ruya

ewt aslinda 1 keita gibide olabilir... yani

Aynen bende onu diyorum premier lig icin defolu adam ama bu ligde lensler, toreler sov yaptiysa bu cocuk icinden gecer. Tum takimlarin aslinda en bozuk yeri solbekleri ligde adam gibi sag kanat olmadigi icin kimse oraya onlem almiyor.
Birsey yapmasa bile takimi hucuma cikarmasi yeterli zaten ligde rahat birakmazlar hemen faul yaparlar. Karsimda boyle ele avuca sigmayan adam olmasini istemezdim korkulu ruya

Yani ligin defans olarak iyi sol beki var mı yok valla koskoca STSL'de bu adamın defansı çok iyi diyebileceğin bir sol bek yok

Bruma-umar-lens-olcay-castillo-delarge-chachachoue filan gibi adamlar sanki mental açıdan çok mu süperdi Traore iş yapar gerçekten

Ama solda Garry sağda Traore biraz amele işi kaçar solda Nani gibi bir kanadımız olsa sağda Traore dağıtırdı bu ligi

3 gundue ribery diye dilimizde tuy bitti millet hala o supriz isim kim diye spekule yapiyor.

Mathieu'yi Galatasaray'a getirmek isteyen Menejeri kimmis bakin bakalim.

Cenk Fransa'da Ribery'nin menejeri ile neden gorustu?

Menez'i Antalya'ya getiren menejer kim

Aklimda deli sorular

3 gundue ribery diye dilimizde tuy bitti millet hala o supriz isim kim diye spekule yapiyor.

Mathieu'yi Galatasaray'a getirmek isteyen Menejeri kimmis bakin bakalim.

Cenk Fransa'da Ribery'nin menejeri ile neden gorustu?

Menez'i Antalya'ya getiren menejer kim

Aklimda deli sorular

+ neden brumanın pozisyonu için doğru düzgün isim geçmiyor

Çeptalk

Osmanlı Bülent Uygunla anlaşmış

ewt bence Harzodan ziyade osmanliya daha Uygun bir isim. Osmanli tam kontratak takimi, harzo ise pas yaptirmayi seven hucum oynatmaga calisan 1 yapiya sahip. umar desarj falan bunlar verin kosam diyen isimler. b uygunda antepte birkac iyi skor almis idi

3fb1daa0b405235f338b37ddf2f2cdd1.jpg

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Ben Sinan Gümüs'den ümitliyim gole bu kadar etki eden kanat oyuncusu bulmak hiç kolay değil

ilk geldiği zaman u21'deki 22 Maç 27 Gol

Geçen sene 11 gol 4 asist

Bu yıl sadece son maçlarda oynadı 7 gol 2 asist

Tamam sadece ürettiği skor oynaması için yeterli değil ama son haftalarda gerçekten bir farklı gördüm Sinan'ı önceden orta sahanın gerisine hiç geçmezdi son maçlarda bayağı defansa kadar gelip Sarbi'ye yardım ediyordu

Eğer adam olur fizik&kondisyon olarak dahada gelişir sahada hayalet gibi olmayı bırakırsa Sinan seneye rahat 10-15 gol civarı katkı sağlar

Seneye satarken de 7-8 milyon gibi paralara satılabilir rahatça

biyerleri kalkmasa iyi topçu da karakter de lazım biraz.

Hakan Gündoğar @Hakan_gundogar

Hafta sonu @aykutince76 de Galatasaray'a dair büyük bir transfer gelişmesi olacak. Kırmızı falan değil ateş topu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt