Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 haftalik gebelige kadar 2000tl,
Daha yukarilarda ise ameliyat oldugu icin fiyat degisir.
Dusuk yaptiginda da kurtaj uygulanir yani her kurtaj gunah degildir.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Kredi kartı geçiyor mu renkdas bir de hopi kampanyası var mı paracik kullanabiliyor muyuz ?

Tesekkurler

Demekki haberler pompalanmis ve gelecek olan isimler chiriches, musa cagiran, ribery, adem buyuk

Dursunun allah belasini versin

Tarık 'a son bir şans.

Tete transferinde yol kat edemeyen yönetim iyi bir sezon geçiren kiralık oyuncusuna son bir şans verilmesini istiyor.
Tudor ile konuşan Mehmet Özbek kamp kadrosu için Tudor 'dan söz aldı.

Sağ bek transferinde aceleci olmak istemeyen Özbek yönetimi transferi şimdilik kamp sonuna dek ertelemiş görünüyor.

DCf-036XsAAbEhL.jpg

Tarık 'a son bir şans.

Tete transferinde yol kat edemeyen yönetim iyi bir sezon geçiren kiralık oyuncusuna son bir şans verilmesini istiyor.
Tudor ile konuşan Mehmet Özbek kamp kadrosu için Tudor 'dan söz aldı.

Sağ bek transferinde aceleci olmak istemeyen Özbek yönetimi transferi şimdilik kamp sonuna dek ertelemiş görünüyor.

Ya bu mehmet ozbek tam bir mal kimse kusura bakmasin.

Tarika son sans verecegine sabriyle uzatsaydin

Daha bügün gece 4 isim tamam hafta sonu hafta ici galatasarayi konusacak medya haberleri cikti simdi gene olumsuz haberler. Sabrinin sözlesmeside yoldadir kesin.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Borcla efsane baskan olmam ne lan!!!! Ya yüzsüz herif rivayi sen mi aldinda satip galatasarayi kurtardin? Hazira kondun baska birsey yaptigin yok. Para kazandigin oyunculari bile sen almadin. Bana bir tane yaptigin projeyi göster. Hotel ne oldu hele sen onu bir acikla seni at hirsizi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Tudor Donk'a hayran kaldı.

Galatasaray'da kiraliktan dönen oyuncuların sevinci yaşanıyor.

Yardımcılarından kiralık oyuncu analizi isteyen Tudor özellikle fiziksel özellikleri ile ön plana çıkan Donk'un kasetlerini izledi.

Orta sahada savaşçı oyuncu eksikliği yaşayan sarı kırmızılılar Donk'un da geri dönmesi ile bu eksikliği kapatacak gibi görünüyor.

Selçuk 'un yeri garanti.
"Selçuk tam bir maestro ve iyi bir lider " diyerek her zaman kaptanıni öven Tudor yine de alternatif bir genç oyuncu ile orta sahaya takviye yapılmasını istiyor.

Nevzat Dindar @nevzatdindar

Arkadaşlar problem yok.. Sözleşme bu.. Hukukçular hazırlıyor.. Şu an nokta, virgül detayları konuşuluyor sadece..
Bakin bu konuda hakli hayatinizda.kac sozlesme gordunuz bilemem tabi ama ben.isim geregi surekli icindeyim,avukatlar nokta virgul harf kontrol eder taraflar arasinda elli defa gider gelir,gercekten kolay degil ha deyince olmuyor tabi daha erken baslanabilirmiydi baslanabilirdi ama beli o zamanda futbolcu.hazir degildi bilenuyorum

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakin bu konuda hakli hayatinizda.kac sozlesme gordunuz bilemem tabi ama ben.isim geregi surekli icindeyim,avukatlar nokta virgul harf kontrol eder taraflar arasinda elli defa gider gelir,gercekten kolay degil ha deyince olmuyor tabi daha erken baslanabilirmiydi baslanabilirdi ama beli o zamanda futbolcu.hazir degildi bilenuyorum

Ne noktası virgülü yahu daha adam akıllı fax çekemeyen bir yönetimden bahsediyoruz

Valbuena ve Dirar transferi övülecek transferler oldugu icin olabilir mi

Bizde aciklanan bir transfer varmi,yok.
Bence dirar hikaye ,valbuena is yapar ama çok ta buyutulecek adam degil kaldi ki kendi forumlarında da begenilmiyor,cok.memnun degiller

Tudor Donk'a hayran kaldı.

Galatasaray'da kiraliktan dönen oyuncuların sevinci yaşanıyor.

Yardımcılarından kiralık oyuncu analizi isteyen Tudor özellikle fiziksel özellikleri ile ön plana çıkan Donk'un kasetlerini izledi.

Orta sahada savaşçı oyuncu eksikliği yaşayan sarı kırmızılılar Donk'un da geri dönmesi ile bu eksikliği kapatacak gibi görünüyor.

Selçuk 'un yeri garanti.
"Selçuk tam bir maestro ve iyi bir lider " diyerek her zaman kaptanıni öven Tudor yine de alternatif bir genç oyuncu ile orta sahaya takviye yapılmasını istiyor.
sağbek tarık, ortasaha donk ile eksikler kapatılır bu bölgelere transfer yspılmaz artık. stoperede son dakikada yalçın alınır. hayalleri bırakıp gerçekleri görelim

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt