Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Stoper ve santrafor 30+ olabilir ama diğer bölgelere 27 yaş altında oyuncu almamız gerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Capslerini aldım silerse sağlam doseyecegimNevzata göre gomis cuma ya da cmt İstanbula geliyordu bakalım yine nasıl kıvıracak
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kredi kartı geçiyor mu renkdas bir de hopi kampanyası var mı paracik kullanabiliyor muyuz ?8 haftalik gebelige kadar 2000tl,
Daha yukarilarda ise ameliyat oldugu icin fiyat degisir.
Dusuk yaptiginda da kurtaj uygulanir yani her kurtaj gunah degildir.
Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Tarık 'a son bir şans.
Tete transferinde yol kat edemeyen yönetim iyi bir sezon geçiren kiralık oyuncusuna son bir şans verilmesini istiyor.
Tudor ile konuşan Mehmet Özbek kamp kadrosu için Tudor 'dan söz aldı.
Sağ bek transferinde aceleci olmak istemeyen Özbek yönetimi transferi şimdilik kamp sonuna dek ertelemiş görünüyor.
Bakin bu konuda hakli hayatinizda.kac sozlesme gordunuz bilemem tabi ama ben.isim geregi surekli icindeyim,avukatlar nokta virgul harf kontrol eder taraflar arasinda elli defa gider gelir,gercekten kolay degil ha deyince olmuyor tabi daha erken baslanabilirmiydi baslanabilirdi ama beli o zamanda futbolcu.hazir degildi bilenuyorumNevzat Dindar @nevzatdindar
Arkadaşlar problem yok.. Sözleşme bu.. Hukukçular hazırlıyor.. Şu an nokta, virgül detayları konuşuluyor sadece..
Yenge istememistir,hakli İstanbul niree Kayseri.nireeHakan Balta Kayserispor'un teklifini reddetti (Futbol Arena)
Clichy nin doymuş olduğunu nasıl ölçtünüz de belirlediniz de şaşırıyorum açıkçası.
sent via GSC
Ne noktası virgülü yahu daha adam akıllı fax çekemeyen bir yönetimden bahsediyoruzBakin bu konuda hakli hayatinizda.kac sozlesme gordunuz bilemem tabi ama ben.isim geregi surekli icindeyim,avukatlar nokta virgul harf kontrol eder taraflar arasinda elli defa gider gelir,gercekten kolay degil ha deyince olmuyor tabi daha erken baslanabilirmiydi baslanabilirdi ama beli o zamanda futbolcu.hazir degildi bilenuyorum
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence dirar hikaye ,valbuena is yapar ama çok ta buyutulecek adam degil kaldi ki kendi forumlarında da begenilmiyor,cok.memnun degillerValbuena ve Dirar transferi övülecek transferler oldugu icin olabilir mi
Bizde aciklanan bir transfer varmi,yok.
sağbek tarık, ortasaha donk ile eksikler kapatılır bu bölgelere transfer yspılmaz artık. stoperede son dakikada yalçın alınır. hayalleri bırakıp gerçekleri görelimTudor Donk'a hayran kaldı.
Galatasaray'da kiraliktan dönen oyuncuların sevinci yaşanıyor.
Yardımcılarından kiralık oyuncu analizi isteyen Tudor özellikle fiziksel özellikleri ile ön plana çıkan Donk'un kasetlerini izledi.
Orta sahada savaşçı oyuncu eksikliği yaşayan sarı kırmızılılar Donk'un da geri dönmesi ile bu eksikliği kapatacak gibi görünüyor.
Selçuk 'un yeri garanti.
"Selçuk tam bir maestro ve iyi bir lider " diyerek her zaman kaptanıni öven Tudor yine de alternatif bir genç oyuncu ile orta sahaya takviye yapılmasını istiyor.