Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.133
- 20.032
- 3.313
H.O. diyebiliriz mı ?Galatasaray; İmbula, Belhanda, Gomis, Clichy, Acerbi, Maicon, Kucka ve Ianis Hagi'yi bitirdi. (Milliyet)
neremle gülecegim ile sasirdim
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H.O. diyebiliriz mı ?Galatasaray; İmbula, Belhanda, Gomis, Clichy, Acerbi, Maicon, Kucka ve Ianis Hagi'yi bitirdi. (Milliyet)
La Provence sağlam kaynak.Flaş! Galatasaray, Bafetimbi Gomis transferini önümüzdeki saatlerde açıklayacak. (La Provence) https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/876018388258217984/photo/1
VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yalan soyleyim, benide bi gulme aldi isimleri okurken ?Galatasaray; İmbula, Belhanda, Gomis, Clichy, Acerbi, Maicon, Kucka ve Ianis Hagi'yi bitirdi. (Milliyet)
Galatasaray; İmbula, Belhanda, Gomis, Clichy, Acerbi, Maicon, Kucka ve Ianis Hagi'yi bitirdi. (Milliyet)

Donk 3-4-3 'te defansta denenmeli belki de, adamı DMC'de deneyip çöpe attık. Madem transfer olmayacak, elimizdekileri kullanmalıyız.
Aslında transfer olmayacağı açıklandıktan sonra bir de bu sene feda ve gençleşme senesi olacak diye açıklama yapılsa kimse tepki göstermez. Ama Onu da yapmıyorlar.
bu çapsızlar para harcamasın borçları ödesin, 2018'de yeni yönetimle herşeye baştan başlayalım, çoğu çöpün sözleşmesi de bitiyor, bu sene her halükarda 6. yız zaten bu kadroyla
Belhanda yerine gidin Edison Flores'i alın. Hem daha ucuz hem daha kaliteli.