Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk 3-4-3 'te defansta denenmeli belki de, adamı DMC'de deneyip çöpe attık. Madem transfer olmayacak, elimizdekileri kullanmalıyız.

Bir stoperin en verimli olacağı yaş 27-31 yaş arası

Acerbi gelirse ustalık çağını yaşayacak bizde inşallah

Aslında transfer olmayacağı açıklandıktan sonra bir de bu sene feda ve gençleşme senesi olacak diye açıklama yapılsa kimse tepki göstermez. Ama Onu da yapmıyorlar.
bu çapsızlar para harcamasın borçları ödesin, 2018'de yeni yönetimle herşeye baştan başlayalım, çoğu çöpün sözleşmesi de bitiyor, bu sene her halükarda 6. yız zaten bu kadroyla

Ben arada gelip Başkanımız Dursun Özbek diye hatırlatma yapıyordum fakat Sayın Başkanımız yine kandırmayı başardı GSC nöbet fedailerini.

Alnitak Alnilam Mintaka

Sneijder reis kendisine bir kulüp bulsa hayırlısıyla, kendisine şişko portakal diyenleri orta sahada Emrah Başsan oynarken görmeyi çok istiyorum :)

Aslında transfer olmayacağı açıklandıktan sonra bir de bu sene feda ve gençleşme senesi olacak diye açıklama yapılsa kimse tepki göstermez. Ama Onu da yapmıyorlar.
bu çapsızlar para harcamasın borçları ödesin, 2018'de yeni yönetimle herşeye baştan başlayalım, çoğu çöpün sözleşmesi de bitiyor, bu sene her halükarda 6. yız zaten bu kadroyla

İşte bunlar göreve geldiğinden beri yaklaşık 65 milyon euro transfer harcaması yaptılar ve gelen hiçbir oyuncu öyle aham şaham katkı vermedi (Poldi hariç) Poldi'de zaten Dursun'un transferi değil daha önceden anlaşmıştık

Sen 2 yıl önce göreve geldiğinde yalancılık yapıp Neymar_Messi yi bile alırız İbra yı alıcam demek yerine bizim finansal durumuzuz bu 1-2 biz feda diyoruz Sneijder-Selçuk-Chedju gibi adamlar ile yollarını ayırıp Telles-Bruma-Sinan-Birhan-Koray-Gökay gibi gençleri kazanmaya uğraşsaydın salakça transferler yerine Dembele-E.Mor gibi adamları elinden kaçırmasaydın hem o feda döneminin meyvelerini almaya başlardık hem sportif olarak çok daha ileriye gitmeye başlardık

Ben bunun için hale geç değil diyorum elimizde pırıl pırıl Atalay-Ozan-Birhan-Yunus-Gökay gibi gençler var nispeten genç sayılacak Sinan-Linnes-Ahmet gibi adamlar var bunları doğru sistem ile takıma monte edebilirsen win-win satarken de oynatırken de kazanırız

32 yaşında Gomis'i 16 milyon euro'ya mal ediyoruz Belhanda denen adama 8 milyon bonservis veriyoruz ve bunlar mutlak başarıya taşıyacak adamlar değil bizi hem bu kadar para harcayıp hem başarısız olmaya devam edersek seneye iflas bayrağını çekeriz artık

Şampiyonlar ligi tarihinin en deli cesaretli takımı olabiliriz

Kalede Eray ile Real Madrid deplasmanına çıktık
Tarık'la Arsenal-BvB maçlarına çıktık
Bilal-Jem le filan Atletico gibi takımlara karşı oynadık
Sarbi-Semih-Hakan-Olcan defans hattıyla UCL maçına çıktık
Umut bulut tek santraforumuzdu çoğu zaman
Sarbi'nin kanat&forvet oynadığını gördü bu gözler
:(

d98c06c1b7b39ca934807e7d6d5a9493.png

ntvspor

Bayağı baya 2 gün sonra sezonu açıyoruz

En çok transfere ihtiyacı olan takımda en erken maç oynamaya başlayacak olanda takım biziz

Ama daha yaprak kıpırdamıyor

Şu an elimizdeki kadro böyle (Sneijder'i de göndereceklerini sayarsak)
26503.jpg

Allah sonumuzu hayretsin

Galatasaray ve Beşiktaş, Samir Nasri için teklif yaptı. G.Saray'ın teklifi Beşiktaş'tan üstün. [L'Equipe]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt