Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag Bek için de iki yönlü ofansif bir bek aldık mı tamamdır.
B.Peres / Júnior / Corchia gibi.

B.Peres___Maicon__Serdar___Clichy

#VeryNice

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Clichy 2 sene idare eder mi beyler? Bilenler yazabilir mi görüşlerrini

Bazi insanlar harbi garip senin oynatmadigin adamlarin sana gideri min 7 milyon euro hala sneijder 5 milyon aliyor oynyacak diyen var.
Hayir salaga yatmaya gerek yok lig basi dediniz lig basindan bahsetik. Lig ortasi gol asist gobek diyerek farkli cikis noktalari ariyor.
Mac izlemeyen adamlar ahkam kesiyor ya ozellikle bitiyorum bu konuya. Senin forvetin malsa adam az asist yaptiysa bunun sorumlusu niye oyuncu oluyor. Cidden problrm ve dusunmekten uzak adamlar var lan :D
Tamam la sneijderi gonderecegiz sonrs uzay takimi olacagiz.
Sneijder falan cokta s.k.mizde bunu belirteyim ama gelecek sene y..k gibi oyun olunca aglarsaniz bozusuruz.

Galatasaray, Clichy'de büyük aşama kaydetti. (NTV Spor)
1f4b6.png
Yıllık 2,5 M €
1f4b6.png
İmza parası
1f4b6.png
Başarı bonusları
1f4b6.png
Maç sayısına göre ekstra ücret
Aşama kaydetti
Hafta ya netlik kazanır
İlgileniyor

....

Bir kere de parayı verip Direk ALIN lan...

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Bazi insanlar harbi garip senin oynatmadigin adamlarin sana gideri min 7 milyon euro hala sneijder 5 milyon aliyor oynyacak diyen var.
Hayir salaga yatmaya gerek yok lig basi dediniz lig basindan bahsetik. Lig ortasi gol asist gobek diyerek farkli cikis noktalari ariyor.
Mac izlemeyen adamlar ahkam kesiyor ya ozellikle bitiyorum bu konuya. Senin forvetin malsa adam az asist yaptiysa bunun sorumlusu niye oyuncu oluyor. Cidden problrm ve dusunmekten uzak adamlar var lan :D
Tamam la sneijderi gonderecegiz sonrs uzay takimi olacagiz.
Sneijder falan cokta s.k.mizde bunu belirteyim ama gelecek sene y..k gibi oyun olunca aglarsaniz bozusuruz.

Selçuk 2.9 Tolga 2 Serdar 2 bu oyunculardan indirim istenmeli Selçuk 2.4 Tolga 1.6 Serdar 1.7 gibi...

Adama göre futbolda tek önemli mevkiler forvet ve kanatlar trk gol atabilej mevkiler onlar ama en önemli oyuncu selçuk inan ahahahaja

Pek fazla takip edilecek bir ligte oynamiyordu o yüzden duymadım.

Bazı oyuncuların çok iyi özellikleri vardır ama diğer özellikleri vasattir , bu yüzden asla yıldız olamasalar da bu özelliklerini kullanarak çok başarılı olabilirler.

Rodrigues de hız dribbling ve mücadele açısından bence gayet yeterli bir kanat oyuncusu üstelik disiplinsiz değil , görevini ihmal etmiyor ve bencil oynamıyor.

Bence bruma'nin yerini doldurmasa da epey asist yapacak ve oyun hızımızı artıracaktır.

Şimdi bazıları troll olduğu çok bariz olan bu hesaba neden cevap verdim diyebilir , e var bir bildiğim diyelim

ne anlattininiz garry rodriguezi be demekki ben baska birini izlemisim ozaman

beceri derken ? bencil degil derken ? ulan benim aklima spontane canlanan 4-5 pozisyon geliyor sifira inip pas atmadigi be !! siz neden bahsediyosunuz ?

trolun daniskasida sizin gibiler burda culiolara zapatalara stanculara pinolara kötü diyen bitek ben vardim sonra hepsi teneke baglanarak yollandi

bence susun ve sonucu bekleyin bilip bilmeden konusmayin

Bi insan şu durumda Selçuk denen herifi savunuyorsa ya kuştur ya açık seçik gerizekalı beyinsizin önde gidenidir. NET

NTVSPOR | Igor Tudor, Lionel Carole için olumsuz rapor verdi. Takımdan gönderilmese dahi ilk 11 planlarında yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt