Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ibo capsi ile cevap vermek isterdim lakin ibo tepkili

Tatlises transfer nöbeti diye revize edilmeli
ibrahim-tatlises-bir-gun-diskoya-ugrar_68670.gif

TapaTalK

mahir gülerle avatarı aynı dikkatinizi çekerim en azından keanu reeves idi onunki de

Clichy, Galatasaray için uçak biletini bile aldı!

(sporx)

Nedir LAN bugünki uçak muhabbeti

ben kimseye bisey demedim selcuk 11 de oynar dedim garry rodriguez cöp dedim

herkes tepeme cöktü.. noldu bende anlamadim..

ben buraya kimseye hos görünmeye gelmedim kendi fikrimi yazarim

yersenkirchen..

Dusunceni tabi ki yazabilirsin ama selcuk'u ovmen cok sacma, selcuk 2 yildir yerlerde, penalti ve frikik golleri haric takima ne katkisi olmus? Oyun icerisinde devamli yan pas geri pas, ofansif olarak takima katkisi 0 ve eskisi gibi kaleye etkili sutlar da cekmiyor.

Artik temposuz oyun izlemek istemiyorum, 2 yildir iyi dayandik, selcuk ve sneijder'i yollamamiz lazim, ikiside hantal ve belirli bir yasa geldiler artik, tabi sneijder'i yollamamiz daha gercekci olur, nasil olsa selcuk takimin kaptani selcuk'u yollamak yurek ister.

Tmm kardes gule gule kullan

kardes siz bos konusuyorsunuz

siz istesenizde istemesenizde selcuk 11 de oynicak yalanmi sanki ?

tudor burdan sizin yorumlarinizi okuyup 11 cikarmaz o yüzden diyorumki bari realist bir 11 yazin

komple 11 oyuncuyu degistirmeyin cünkü öyle bisey olmicak mantikli fikir yürütmek lazim bunu diyorum

ne anlattininiz garry rodriguezi be demekki ben baska birini izlemisim ozaman

beceri derken ? bencil degil derken ? ulan benim aklima spontane canlanan 4-5 pozisyon geliyor sifira inip pas atmadigi be !! siz neden bahsediyosunuz ?

trolun daniskasida sizin gibiler burda culiolara zapatalara stanculara pinolara kötü diyen bitek ben vardim sonra hepsi teneke baglanarak yollandi

bence susun ve sonucu bekleyin bilip bilmeden konusmayin
Kendini ele verdin işte
Aydın aftan yararlanmak istiyorsan önce admirimin gönlünü al açıkta herkesin önünde özür dile yaptığın trollukler için af dile , forum seni bağrına basacaktir

modlar bu selçuk mevzusuna bi çare bulsa

Dusunceni tabi ki yazabilirsin ama selcuk'u ovmen cok sacma, selcuk 2 yildir yerlerde, penalti ve frikik golleri haric takima ne katkisi olmus? Oyun icerisinde devamli yan pas geri pas, ofansif olarak takima katkisi 0 ve eskisi gibi kaleye etkili sutlar da cekmiyor.

Artik temposuz oyun izlemek istemiyorum, 2 yildir iyi dayandik, selcuk ve sneijder'i yollamamiz lazim, ikiside hantal ve belirli bir yasa geldiler artik, tabi sneijder'i yollamamiz daha gercekci olur, nasil olsa selcuk takimin kaptani selcuk'u yollamak yurek ister.

kardes bende diyorumki takimin kötü olusu selcuku etkiledi diyorum takim iyi olsa selcukta oynar

seversin sevmezsin selcuk 11 de oynicak diyorum bende selcukun yanina partner alinacak tolga yedege cekilecek bu kadar basit

olmasi gerekende bu

sol bacagim uyustu solak topcu gelecek demektir bu

Selcuk Sneijder el ele
Selcuk Sneijder el ele

Hep beraber cöpe
Hep beraber cöpe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt