- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spastiksin
transfersizlik veya oruc ne basiniza vurdu bilemem ama ben aydin dediginiz kisi degilim
istersenizde inanmayin cokta fifi
suanda begendigim oyuncu oldugunu pek söyliyemem ama kadroda ilk 11de muslera ve selcuk ikilisinin yeri benim gözümdede garanti
ayrica tudorun gözündede garanti
Ibo capsi ile cevap vermek isterdim lakin ibo tepkili
Tatlises transfer nöbeti diye revize edilmeli
ben kimseye bisey demedim selcuk 11 de oynar dedim garry rodriguez cöp dedim
herkes tepeme cöktü.. noldu bende anlamadim..
ben buraya kimseye hos görünmeye gelmedim kendi fikrimi yazarim
yersenkirchen..
Dursunun Clichy ile ayni Masada oturdugunu düsünsenize bi
Tmm kardes gule gule kullan
Clichy, Galatasaray için uçak biletini bile aldı!
(sporx)
Nedir LAN bugünki uçak muhabbeti
Kendini ele verdin iştene anlattininiz garry rodriguezi be demekki ben baska birini izlemisim ozaman
beceri derken ? bencil degil derken ? ulan benim aklima spontane canlanan 4-5 pozisyon geliyor sifira inip pas atmadigi be !! siz neden bahsediyosunuz ?
trolun daniskasida sizin gibiler burda culiolara zapatalara stanculara pinolara kötü diyen bitek ben vardim sonra hepsi teneke baglanarak yollandi
bence susun ve sonucu bekleyin bilip bilmeden konusmayin
Dusunceni tabi ki yazabilirsin ama selcuk'u ovmen cok sacma, selcuk 2 yildir yerlerde, penalti ve frikik golleri haric takima ne katkisi olmus? Oyun icerisinde devamli yan pas geri pas, ofansif olarak takima katkisi 0 ve eskisi gibi kaleye etkili sutlar da cekmiyor.
Artik temposuz oyun izlemek istemiyorum, 2 yildir iyi dayandik, selcuk ve sneijder'i yollamamiz lazim, ikiside hantal ve belirli bir yasa geldiler artik, tabi sneijder'i yollamamiz daha gercekci olur, nasil olsa selcuk takimin kaptani selcuk'u yollamak yurek ister.
modlar bu selçuk mevzusuna bi çare bulsa