Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Mısırdan biriyle konuşuyorum face de.Mısır basınına göre trezeguet bize gelecekmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerden nereye belhandayi savunuyorum vdiye bana fenerli diyenler alayı benhandaci olmuş
Garip topluluguz
Galatasaray Düşmanlarının .........
Yani Ajax ve PSV deki oyunculara bakmaya bile gerek yok cunku onlari almaya gucumuz yetmez.Hollandaya hakimsin gozlemledigim kadariyla
Transfer edebilcegimiz 25yas alti dinamkk bir ortashaa var mi 8/10 oynayabilcek
kan kokusu almış köpekbalığı gibi saldırıyorlar ozana. potansiyelinin büyük olduğunu gördüler tabi, ne yapıp edip 7.5 milyonu kaldırmalıyız.şu haliyle bile 11 milyon teklif eden varBelhanda 10 milyon Euro üstüne satılabilir ama Ozan'ın 7.5 milyona serbest kalır maddesini kaldırmamız gerek o çoçuk çok daha üstüne satılabilir yarım sezon top oynayan Cenk 20 küsür milyona gitti Ozan'da çok rahat sezon sonuna bu miktarlara satılabilir
Çok korkuyorum 15 milyon falan satışlardan toplayıp diagne trezeguet kardeşlere paket olarak verecekler diye kötü oldukları icin değil kesinlikle iyi oyuncular ama o paralarin adamları degiller benceMısırdan biriyle konuşuyorum face de.Mısır basınına göre trezeguet bize gelecekmiş![]()
Bizim Großkeurtz meselesi gibi Leicester 'da evrakları yetiştirmeyi becerememiş 6 ay boyunca oynayamamıştı. Lisans aldıktan sonra da kadro tercihlerinde genelde Ndidi-Amartey-N.Mendy gibi adamları tercih ettiler orta sahadaO zaman Silvalari karistirmisiz Reis. Bu adami biliyorum. Tam aradigimiz kan Ama imkansiz. Leicester Geçen sezon basi 25 milyona almisti.
Niye oynatmiyorlar acaba?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eren'i de devamlı oynattı ona bakarsan ama şutladı şimdi.
Valla öyle diyor istiyorsan ekran görüntüsü atayımÇok korkuyorum 15 milyon falan satışlardan toplayıp diagne trezeguet kardeşlere paket olarak verecekler diye kötü oldukları icin değil kesinlikle iyi oyuncular ama o paralarin adamları degiller bence
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eren isi mecburiyettendi, eldeki tek forvet. Belhanda nin yerinde oynayabilecek Emre(sezon basi) vardi, Feghouli var ne bileyim Ndiaye bile var.
Yani Ajax ve PSV deki oyunculara bakmaya bile gerek yok cunku onlari almaya gucumuz yetmez.
Diger kuluplerin cogu da cok siradan, yani exceptional talent diyebilecegimiz orta saha/oyun kurucu benim gozlemledigim kadari ile yok, yani bizde Belhanda yi aratmayacak sekilde yok desem daha dogru.
Yok yok oyle diyorsan oyledir renktaş estağfurullah ama 15 20 arasi bir sey vericez diye ikisine korkuyorumValla öyle diyor istiyorsan ekran görüntüsü atayım![]()

şu durumda aldığı cezaları bahane edilip satılması doğru olmaz bencehocayi kastediyosan haklisin. bu konuda bende elestiriyorum.