Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mısırdan biriyle konuşuyorum face de.Mısır basınına göre trezeguet bize gelecekmiş:)

onu satmayalım bunu satmayalım yahu hangi parayla transfer yapıcaz ? değerini bulan tekliflerin hepsi değerlendirilmeli. ozan değerini bulamıyor malesef tek oda serbest kalma maddesi. gelelim belhandaya 8,5 teklif edilmiş 9 - 10 a gider gitmelide . senelik 4 e yakın para alıyor.okadar bonservis getirirse gitsin . beğenmedigim için söylemiyorum belhandayı ama o paraya 2 topcu alırız garry satışından kalan parada var üstüne maicon ve aziz den gelicek al sana bütçe.

Ozan sene sonu ayrılacak şekilde satılıp Ömer Toprak alınabilirse çok kaliteli bir iş yapılmış olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hollandaya hakimsin gozlemledigim kadariyla
Transfer edebilcegimiz 25yas alti dinamkk bir ortashaa var mi 8/10 oynayabilcek
Yani Ajax ve PSV deki oyunculara bakmaya bile gerek yok cunku onlari almaya gucumuz yetmez.

Diger kuluplerin cogu da cok siradan, yani exceptional talent diyebilecegimiz orta saha/oyun kurucu benim gozlemledigim kadari ile yok, yani bizde Belhanda yi aratmayacak sekilde yok desem daha dogru.

Eğer Soldado 5 m euroya gittiyse, bundan sonra “ama gomis kendi gitmek istedi” diye bu fiyata verildi diyenin ağzına kürekle vururum

Belhanda 10 milyon Euro üstüne satılabilir ama Ozan'ın 7.5 milyona serbest kalır maddesini kaldırmamız gerek o çoçuk çok daha üstüne satılabilir yarım sezon top oynayan Cenk 20 küsür milyona gitti Ozan'da çok rahat sezon sonuna bu miktarlara satılabilir
kan kokusu almış köpekbalığı gibi saldırıyorlar ozana. potansiyelinin büyük olduğunu gördüler tabi, ne yapıp edip 7.5 milyonu kaldırmalıyız.şu haliyle bile 11 milyon teklif eden var

O zaman Silvalari karistirmisiz Reis. Bu adami biliyorum. Tam aradigimiz kan Ama imkansiz. Leicester Geçen sezon basi 25 milyona almisti.

Niye oynatmiyorlar acaba?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim Großkeurtz meselesi gibi Leicester 'da evrakları yetiştirmeyi becerememiş 6 ay boyunca oynayamamıştı. Lisans aldıktan sonra da kadro tercihlerinde genelde Ndidi-Amartey-N.Mendy gibi adamları tercih ettiler orta sahada

Evet guncel kadro

Kaleyegelenilktop
Mariano_Maicon_Marcao_Ömer
Donk__fernando___badou
Fegh__sinan___henry

8 gün sonra maç var Fernando ve Belhanda da giderse iyice berbat 11 ile sezonu kapatırız o maçta.

Muslera
Mariano
Maicon
Ozan
Ömer
Donk
Selçuk
Feghouli
Onyekuru
Sinan
Muğdat

11’i ile çıkmamızı istiyorsanız siz bilirsiniz.

Bu yönetim hayatta

1-2 Orta Saha
2 forvet
1 Kanat

Daha alamaz 19 günde.

Belhanda 'yı 12.5 mil.€ bonservis ile satsak yerini A.Silva ile doldursak 10 numara için de Emre iyileşene kadar şu Atalay 'ı kazanmaya çalışsak

Fernando Reges - Adrien Silva
Atalay Babacan

Herhalde mutluluk krizleri geçirirdim ... :cry:

Belhanda 10
Ozan 10
Maicon 4
Serdar 2

26m+Ffpde 5m kardayiz= 31m , muazzam kadro kurulur bu paraya yav

@Yusuf Kara

Bir tek Charly Musonda Jr. aklima geldi, o da sakat ve kiralik Chelsea'den.

Ne zaman donecegi belli degil. Bu sezon oynadigi mac sayisi 3 zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt