Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
el-hadji-diouf-of-senegal_1d8azyphm2r2k1tdam8hs11yw9.jpg

böyle El Hadji Diouf gibi bir forvet alsak keske .. ismi gibi topculugu da golcüyüm diyordu reisin :cool:

belhanda giderse şu ikisinde biri olmalı bence gençleşmek için hagi zaten oğluyla antalya'ya geliyormuş
6am9gP.jpg

Benjamin Tatteh ile forvet transferi kapatacaz gibime geliyor.

Belhanda'yı satıp parayı Benjamin'e gömeceğiz gibi bir his var içimde

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- PSG Lass'ı serbest bırakacaktı. 1,5 yıllığına iyi olabilir. (Ön libero, orta saha) - Yaş: 33
- Lyon'dan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Olivier Kemen olabilir. (Ön libero, orta saha) - Yaş: 22
- Rennes'den sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ben Arfa olabilir. (Ofansif orta saha) - Yaş: 31
- Reims'den sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marvin Martin olabilir. (Ofansif orta saha) - Yaş: 30

tettullah ii heriw

Benjamin Tatteh ile forvet transferi kapatacaz gibime geliyor.

keske böyle bir hamleyi basarip kapatabilsek.. o kadar umutluydum ki yilbasi günü .. transfer dönemi ilerledikce küfür edesim geliyor.. Mustafa cengizi mikrofon basinda "inan edin" diyisini görüyorum.. akil almaz durumlardayiz.. ulan aylardir forvet diye öldük bittik.. normalde transfer dönemin ilk gününde ilk olarak zaten coktan imzalar atilmis forvetini aciklayacaksin ya..

Yönetim Istifa !

Tetteh için 12 M istiyormuş herifler satın alma opsiyonlu teklif yapılmış ama zor gibi

- PSG Lass'ı serbest bırakacaktı. 1,5 yıllığına iyi olabilir. (Ön libero, orta saha) - Yaş: 33
- Lyon'dan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Olivier Kemen olabilir. (Ön libero, orta saha) - Yaş: 22
- Rennes'den sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ben Arfa olabilir. (Ofansif orta saha) - Yaş: 31
- Reims'den sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marvin Martin olabilir. (Ofansif orta saha) - Yaş: 30
Lass Sakat onu geçelim. Kemen Türkiye'ye gelmez. Potansiyeli var. Ben Arfa müzmin Kuzey Afrika karakterinde Benzia mode 2 olur.
Marvin Martin olabilir.

krali kiralasak ne kadarda iyi olur degilmi!
1547208845760.webp

Belhanda giderse Zurkowski + kanata scout transferi yapilsin. Ozan gidiyorsa yazin, simdiden Merihi kapak ve yazin kadroya ekleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt