Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan ne vardi da adam akilli bir transfer dönemi gecirip de süper kadro kuraydik.. subat ayinda evimizde hamsilerden intikam alirdik diye seviniyordum

Biz portomoyuz olum değeri gelince satmak falan? Amma para manyağı çıktınız. Yönetimin amacı işlevsiz oyuncuları satmasıdır. Bunu yapamıyorlarsa yallah.

Belhanda arabistana
Fernando psg ye
Ozan da italyaya giderse

Garry nin de satisiyla muazzam bir girdi olur

Maaşları dusurmemiz lazım. İnanılmaz bı maaş skalamiz var. Bu sene CL gelirleri olmasa kargaların durumuna biz düşecektik. Şu anki durumda CL'ye olur da gidemezsek tepetaklak oluruz.

Muslera
Feghouli
Belhanda

Bu 3 oyuncu 12M euro para alıyor. İnanılır gibi değil. TS'nin ilk 11'i 11M euro.

Wesley tarzındaki oyuncular haricinde maaş skalamiz 2'yi aşmamalı.

Alan'a yıllık 3M vereceksek ne anladım ben bu işten. Bı yerden başlanması lazım ama Gomis'in maaşından kurtulduk derken aynı parayı Alan'a ödeyeceğiz gibi duruyor.

Arkadas dünyada oyuncu mu yok. Max 2M maasi kabul etmeyeni alma. Bu kadar basit...

Sana kısmen katılıyorum.Fakat kendisini kanıtlamış,kaliteli oyuncuları yıllık 2 milyon civarı ücrete buraya getiremezsin. Hani genç olur , gelecek vadeder o zaman bu tür oyuncular 2 milyon altı ücrete getirebilirsin.Ama onlarada çok ciddi bonservis vermen gerekiyor.

Bence takımda üç,dört tane üç, üçbuçuk milyon alacak adam olması sıkıntı yaratmaz.Yeterki takıma katkısı olan kaliteli oyuncu olsun.

Ama 4 milyon ve üzeri yıllık alacak oyuncu olursa bir tane falan oda falcao gibi hiç tartışmasız isimler olmalıdır.

evet 2 milyon verebileceğimiz kaliteli oyuncularda bulabiliriz fakat bu çok nadir olur..

Alan bugünde bitmis umarım transfer döneminin sonuna kadar bite bite yok olmaz çünkü son güne kadar belli olmaz durumu.

Şenol mu iyi taktisyen? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Orta kafa golden başka ne gibi bir planı olduğunu söyleyin bana? Bilic ve aybabanın kaymağını yiyen vasat,sahtekar, konuşmayı bilmeyen bir şahısdan başkası değil.

Senol hoca besiktasa gittigi günden sonra orada sanki zaman gectikce acayip karakteri bozuldu bence.. efendiligini durusunu fln komple kayip etti.. sacmaladi iyce .. bozdu insan olarak.. yani ayak uydurdu gittigi ortama diyelim kisaca

At topu quaresmaya ortalasın içeriye babam biri vurur. At topu canere oda kessin bir şeyler biri vurur gol olur. Ama büyük hoca evet. Tüm karaktersizleri bir arada topladı kendide dahil.

belhanda giderse şampiyonluk gider,belhanda olmadan gol atamıyoruz kaleye gidemiyoruz,ara transferde takımla bu kadar oynanmaz,uefa için 3 isim verebiliyoruz 3 transfer yapalım
GEÇİNİZ EFENDİM
BELHANDA ŞAMPİYON FALAN YAPAMAZ 10 NUMARA DEĞİL 8 NUMARAYIM FALAN SAÇMALIKLARINA GİRİYOR,ADAM KENDİSİ DİYOR GOL ATMAMI BEKLEMESİNLER DİYE BİZİMKİLER HERŞEYİ ONA BAĞLIYOR ADAM KENDİSİNE İNANMIYOR BİZİMKİLER KADAR :) ARA TRANSFERDE TAKIMLA OYNANMAZ AMA MECBUR KALINDI ŞU MAÇ BAŞLIKLARINA GİRİN YORUMLARI TEKRAR OKUYUN HEM AVRUPA HEM LİG FELAKETTİ DEĞİŞİM ŞART ŞANSLIYDIK UEFA YA KALDIK LİGDE 6 PUAN GERİYE DÜŞTÜK BU ŞANSLI OLAN HALİMİZ,SON OLARAK AVRUPA LİGİNİ ALMAK İÇİN HAMLE YAPMIYORUZ HEDEFİMİZ İLERİYİ KURTARMAK İÇİN HAMLELER YAPMAK OLMALI 3 TRANSFERLE ŞAMPİYON OLAMAYIZ...

2 kapdan sonra boyle olacagi belliydi. bu suskunluk 2 gun daha surer.

O taktiklerle şampiyonlar ligi grubundan 14 puan toplanıyorsa baya iyiymiş. Fatih Hoca'ya twit falan atalım orta kafa gol çalıştırsın.

Uyuz Nevzat bir türlü satamadı Ozanı...

Ozan müthiş yetenektir, bugün Matthijs De Ligt gibi çocukların 65-70 milyon euro ettiği piyasada en az 3te 1i eder...

Uyuz Nevzat bir türlü satamadı Ozanı...

Ozan müthiş yetenektir, bugün Matthijs De Ligt gibi çocukların 65-70 milyon euro ettiği piyasada en az 3te 1i eder...

1.ligde 15 maça ya çıkmış ya çıkmamış kardeşlerimizi bu kadar çabuk bu kıvamlara sokmayın lütfen.

Evet ilk yarıda çok şanslıydık gerçekten, 10 tane oyuncumuz sakatlanmadı zaten veya kırmızı kart cezalarından ötürü kadro çıkaracak adam bulamadığımız da olmadı, Fatih Terim 10 maç cezada almadı haksız penaltılarla puanlar da kaybetmedik. Her yönden çok şanslıydık. Bu kadar şanslı olmamıza rağmen ligde gerideyiz bütün adamları satalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt