- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
İyi taktisyen bence.2015te bize gelse iyi olurdu ve taraftar da baya severdi kendisini
bu saatten sonra anca milli takimin isine yarar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi taktisyen bence.2015te bize gelse iyi olurdu ve taraftar da baya severdi kendisini
bu saatten sonra anca milli takimin isine yarar
Çöplanda'ya kimse 15 vermez. Verirse o işte kara para aklama dönüyordur.Ben masum bedel söyledim zaten en az 15 olmalı. Ama en az.
ulan ne vardi da adam akilli bir transfer dönemi gecirip de süper kadro kuraydik.. subat ayinda evimizde hamsilerden intikam alirdik diye seviniyordum
İyi taktisyen bence.
Maaşları dusurmemiz lazım. İnanılmaz bı maaş skalamiz var. Bu sene CL gelirleri olmasa kargaların durumuna biz düşecektik. Şu anki durumda CL'ye olur da gidemezsek tepetaklak oluruz.
Muslera
Feghouli
Belhanda
Bu 3 oyuncu 12M euro para alıyor. İnanılır gibi değil. TS'nin ilk 11'i 11M euro.
Wesley tarzındaki oyuncular haricinde maaş skalamiz 2'yi aşmamalı.
Alan'a yıllık 3M vereceksek ne anladım ben bu işten. Bı yerden başlanması lazım ama Gomis'in maaşından kurtulduk derken aynı parayı Alan'a ödeyeceğiz gibi duruyor.
Arkadas dünyada oyuncu mu yok. Max 2M maasi kabul etmeyeni alma. Bu kadar basit...
Uyuz Nevzat bir türlü satamadı Ozanı...
Ozan müthiş yetenektir, bugün Matthijs De Ligt gibi çocukların 65-70 milyon euro ettiği piyasada en az 3te 1i eder...