Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda 2020: Artık bunu kafanıza sokun ben 8 numara değilim, 6 numarayım.

gercek cimbomlu Tetteh

Tetteh : Beni Cimboma bırakın yoksa kendimi sakatlarım.

Kraldan çok kralcısınız bu Belhanda konusunda.
Takımı için oynayanı,savaşanı her zaman severim. Devre arasında gitmesi bizim için intihar olur. Gidecekse yüksek bir bedelle sezon sonu gitmeli. Bunda yanlış bir şey yok ki. Mesela gitsin diyenler emre var diyor yahu emre martta dönecek daha. Bu beceriksiz yönetim forvet bile alamamışken böyle risklere girilmez. Zaten hocada satılmasını istememiş o da seviyor bende seviyorum güzel bir şey yani

para lazımsa 1 numaralı formanın sahibi satılsın

images

Ulan zaten artık transfer beklemeyi filan geçtim bunlardan ne Alan ne Tetteh hiç kimseyi alamayız bundan eminim saçma sapan yönetiliyoruz

Ulan sene başında Fatih Terim elinde Gomis ve Eren varken 1 tane daha forvet istiyordu, alamadıkları gibi elimizdeki Gomis 'i de sattılar şimdi Eren 'den de olduk elimizde bir tek Muğdat kaldı anasını satayım ...

Beni transfer önerisi yapmaktan kadro kurmaktan bile soğuttunuz ulan ...

Bu adam gittiğinde göbek atan arkadaşlar vardı, isim vermek istemiyorum ama @Recep Yıldırım başlarını çekiyordu.
doğrudur inanırım valla bu forumda herkesin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum melo şu yaşında gelsin koy 10 numara yada 8 numaraya farketmez malum arkadaştan fazla katkı verir ben o bölgenin adamı değilim demez..

Takımı için oynayanı,savaşanı her zaman severim. Devre arasında gitmesi bizim için intihar olur. Gidecekse yüksek bir bedelle sezon sonu gitmeli. Bunda yanlış bir şey yok ki. Mesela gitsin diyenler emre var diyor yahu emre martta dönecek daha. Bu beceriksiz yönetim forvet bile alamamışken böyle risklere girilmez. Zaten hocada satılmasını istememiş o da seviyor bende seviyorum güzel bir şey yani

Tamam satılmasın da gereksiz övüyorsunuz.

Mustafa Cengiz : 20 ocağa kadar 1 yada 2 transfer yapmayı hedefliyoruz .

kuslar artik foruma girip Nandoyu satiyor.. transfer yapsak da ortalik biraz canlansa ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt