- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Belhanda 8 numara 10 değil. 8 NUMARA.
Kraldan çok kralcısınız bu Belhanda konusunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda 8 numara 10 değil. 8 NUMARA.
Alan + Ba + Genç forvet alıp 4-4-2'ye döneceğiz bence 2.yarı
Takımı için oynayanı,savaşanı her zaman severim. Devre arasında gitmesi bizim için intihar olur. Gidecekse yüksek bir bedelle sezon sonu gitmeli. Bunda yanlış bir şey yok ki. Mesela gitsin diyenler emre var diyor yahu emre martta dönecek daha. Bu beceriksiz yönetim forvet bile alamamışken böyle risklere girilmez. Zaten hocada satılmasını istememiş o da seviyor bende seviyorum güzel bir şey yaniKraldan çok kralcısınız bu Belhanda konusunda.
para lazımsa 1 numaralı formanın sahibi satılsın
Hic gelmicek galibaAlan 19 ocaktan önce gelemez tezimiz doğru çıktı
Galatasaray Düşmanlarının .........
doğrudur inanırım valla bu forumda herkesin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum melo şu yaşında gelsin koy 10 numara yada 8 numaraya farketmez malum arkadaştan fazla katkı verir ben o bölgenin adamı değilim demez..Bu adam gittiğinde göbek atan arkadaşlar vardı, isim vermek istemiyorum ama @Recep Yıldırım başlarını çekiyordu.
Takımı için oynayanı,savaşanı her zaman severim. Devre arasında gitmesi bizim için intihar olur. Gidecekse yüksek bir bedelle sezon sonu gitmeli. Bunda yanlış bir şey yok ki. Mesela gitsin diyenler emre var diyor yahu emre martta dönecek daha. Bu beceriksiz yönetim forvet bile alamamışken böyle risklere girilmez. Zaten hocada satılmasını istememiş o da seviyor bende seviyorum güzel bir şey yani