Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Terim rahatsa bende rahatım hiç olmazsa ba alan olacak gibi
Galatasaray Düşmanlarının .........
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dj suat ateşdağlı'ya güveniyor olabilirizForvet gelmemesinin tek nedeni olabilir.. Sabotaj ve hükümet köpekligi
dj suat ateşdağlı'ya güveniyor olabiliriz
boş kaleye attığı plaseleriyle meşhurdur
Bu forum antudan hallice olmuş eskiden hiçkimse böyle ağzı bozukluk yapamazdı bildiğin çöplüğe dönmüş forum mod arkadaşlar Abdurrahim Albayraka bir ana avrat sövmedikleri kalıyor pardonda bu biraz fazla gevşeklik değil miForvet gelmemesinin tek nedeni olabilir.. Sabotaj ve hükümet köpekligi
Bu forum antudan hallice olmuş eskiden hiçkimse böyle ağzı bozukluk yapamazdı bildiğin çöplüğe dönmüş forum mod arkadaşlar Abdurrahim Albayraka bir ana avrat sövmedikleri kalıyor pardonda bu biraz fazla gevşeklik değil mi
Ben eskinin hakkını yiyemem evet yine ağzı bozuklar vardı ama cezaları şak diye veriliyordu...Abdurrahim Albayrakın Mustafa Cengizin şuan bakıyorum ne haysiyetleri kalmış ne şerefsizlikleri ne yalakalıkları ana avrat söven bile var yahu böyle saçmalık olabilir mi ? eskiden burası ciddi bir forumdu geyik yapan hayriydi mesela, şimdi bildiğin ağzı bozuk ergen kokusu sarmış heryani...neyse herkes memnunsa görmezden geliriz bizdeDenetimsizlik . Daha 3 gun once en yetkili admin buraya "artik toleransimiz suistimal ediliyor.." mealinde cok guzel yazi kaleme aldi
Ama hani ulkede bir laf var ya "yasalar var ama uygulayan yok" diye ... aynisi burasi icin de gecerli , denetim ve ceza mekanizmasi yok , hic bir donemde de layikiyla olmadi ama su an tamamen bitik
Bize de baska uye arkadaslarin yaptiklarina utanmak dusuyor napalim elden fazlasi gelmiyor
Ben eskinin hakkını yiyemem evet yine ağzı bozuklar vardı ama cezaları şak diye veriliyordu...Abdurrahim Albayrakın Mustafa Cengizin şuan bakıyorum ne haysiyetleri kalmış ne şerefsizlikleri ne yalakalıkları ana avrat söven bile var yahu böyle saçmalık olabilir mi ? eskiden burası ciddi bir forumdu geyik yapan hayriydi mesela, şimdi bildiğin ağzı bozuk ergen kokusu sarmış heryani...neyse herkes memnunsa görmezden geliriz bizde