Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim rahatsa bende rahatım hiç olmazsa ba alan olacak gibi

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bizim yönetimlerde gelişme var. Stoper senelerdir bekledik aldılar, Sabri reyiz üstüne bile adam aldılar. Sol beksiz kaldık aldılar. Bam üçlüsü yerine adam aldılar, kanatlarda uçan kaçan adam aldılar, alt yapıdan adam çıkmıyor dedik bir sürü adam var şu anda. Ama her zaman en iyi forvetleri alan takım, şimdi forvet izdirabi çektiriyorlar. Ben böyle aşkın izdirabi ...

Forvet gelmemesinin tek nedeni olabilir.. Sabotaj ve hükümet köpekligi
Bu forum antudan hallice olmuş eskiden hiçkimse böyle ağzı bozukluk yapamazdı bildiğin çöplüğe dönmüş forum mod arkadaşlar Abdurrahim Albayraka bir ana avrat sövmedikleri kalıyor pardonda bu biraz fazla gevşeklik değil mi

Cengiz git kendini sat bu takıma 2 forvet getir.

Forvet nerde cengiizzzz

monchi ozan için gelmemiş mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kim?
Screenshot_20190111-224915.webp

Bu forum antudan hallice olmuş eskiden hiçkimse böyle ağzı bozukluk yapamazdı bildiğin çöplüğe dönmüş forum mod arkadaşlar Abdurrahim Albayraka bir ana avrat sövmedikleri kalıyor pardonda bu biraz fazla gevşeklik değil mi

Denetimsizlik . Daha 3 gun once en yetkili admin buraya "artik toleransimiz suistimal ediliyor.." mealinde cok guzel yazi kaleme aldi

Ama hani ulkede bir laf var ya "yasalar var ama uygulayan yok" diye ... aynisi burasi icin de gecerli , denetim ve ceza mekanizmasi yok , hic bir donemde de layikiyla olmadi ama su an tamamen bitik

Bize de baska uye arkadaslarin yaptiklarina utanmak dusuyor napalim elden fazlasi gelmiyor

Süleyman rodop kim la... FT yakında Necati koyar forvete.

Kusuruma bakmayın ama böyle plansız iş bitiremeyen yönetimler oldukça bu takımın elde edeceği daha iyi başarılar çok geç gelir. TFF, medya gibi yerlerde hakkını koruyamaz. Anca konuşurlar. Ula 6 aydır forvetin yok. Madem öyle eren kalmasını niye gonderiyon adam gelmeden. En kotu 1 hafta sürer la 20 gün oldu.

Bu taraftar,hoca Avrupa ve ligin 2 yarisi hangi planlama ve heyecanla çıkacak. Transferlerin bitmiş bizim hedeflerimizi, takımdaki kondisyon ve sakatlık durumlarını bilmemiz gerekir. Sene 2019 olmuş vizyonu bu kadar kötü olan, sadece ffp muhabbeti ile yönetim başarısı diye övünen para babalarina 25 milyon taraftara yellowfriday yaptıran kişilere inancım yok. Madem ffp var yonetimsen al sponsorluklarini GS li sözde paralı üyelerden gelirini artır. Zaten futbolcu satıyorsun ve alt yapıdan çıkarma potansiyelin var.

Denetimsizlik . Daha 3 gun once en yetkili admin buraya "artik toleransimiz suistimal ediliyor.." mealinde cok guzel yazi kaleme aldi

Ama hani ulkede bir laf var ya "yasalar var ama uygulayan yok" diye ... aynisi burasi icin de gecerli , denetim ve ceza mekanizmasi yok , hic bir donemde de layikiyla olmadi ama su an tamamen bitik

Bize de baska uye arkadaslarin yaptiklarina utanmak dusuyor napalim elden fazlasi gelmiyor
Ben eskinin hakkını yiyemem evet yine ağzı bozuklar vardı ama cezaları şak diye veriliyordu...Abdurrahim Albayrakın Mustafa Cengizin şuan bakıyorum ne haysiyetleri kalmış ne şerefsizlikleri ne yalakalıkları ana avrat söven bile var yahu böyle saçmalık olabilir mi ? eskiden burası ciddi bir forumdu geyik yapan hayriydi mesela, şimdi bildiğin ağzı bozuk ergen kokusu sarmış heryani...neyse herkes memnunsa görmezden geliriz bizde

Ben eskinin hakkını yiyemem evet yine ağzı bozuklar vardı ama cezaları şak diye veriliyordu...Abdurrahim Albayrakın Mustafa Cengizin şuan bakıyorum ne haysiyetleri kalmış ne şerefsizlikleri ne yalakalıkları ana avrat söven bile var yahu böyle saçmalık olabilir mi ? eskiden burası ciddi bir forumdu geyik yapan hayriydi mesela, şimdi bildiğin ağzı bozuk ergen kokusu sarmış heryani...neyse herkes memnunsa görmezden geliriz bizde

Foruma üye engeli koysunlar. Yazdıklarını gormeyelim üslubundan rahatsız olduklarımızun. Sürekli ceza veya kuralları hatırlatıyorsunuz ama foruma yenilikler getirseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt