Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitmesi gerekenler sırayla maicon,belhanda,donk fazlası olursa mariano veya fernando olmalıdır gitmeleri bize güç kaybettirmez ki güç falan yok ortada,burda izlendiği halde yere göğe sıydırılamayan futbolcu müsveddeleri diğer yanda daha gelmeden muhtemelen izlenmeyen ama yerin dibine sokulan alan,marcao izlediğin halde kimin berbat olduğunu anlamıyosun izlemediğin adamı nasıl anladın acaba.. :)

Sinan öncelikle, yazdıklarımı ya tamamen okumuyorsun ya da üstün körü okuyup ezbere cevap yazıyorsun. Çünkü benim de olumsuz görüş belirttiğim bir hususu sanki ben aksi birşey demişim gibi farklı cümlelerle bana cevap olarak yazıyorsun.

Bir de burda bazı yorumları ya da bazı kişileri esas alıp genel kanıya varıyorsun ve bu ön yargıyla bana cevap yazıyorsun. Ben genelleme yapıp sana soru sormuyorum ya da yorum yapmıyorum. Başkalarının söyledikleri şeyler üzerinden değil kendi düşüncelerimi yazıyorum rica ederim yazdıklarıma cevap verirseniz bu şekilde yaparsanız sevinirim.

Bir oyuncu satıldığında kulübün menfaatleri düşünülüyorsa tabiki de eleştiri yapılmamalı. Ama işin sonunda şampiyonlar liginde başarısız olursan öncesinde kazandığın paradan daha fazlalarını feda ediyorsan oturup onuda konuşmak lazım.

FFP olayından dolayı hepimiz para konusunda da yorum yapıyor olsakta sonuç olarak burası spor kulübü ve ilk öncelik başarılı olmaktır. Bunun içinde doğru yapılanma ve transferlerle başarıya gitmektir. Tabiki eksik yerlere transfer yapılacak. Senin teknik direktörün bile transfer isterken taraftar istemiş çok mu?

Zaten bende sana onu diyorum bir sürü borç yaptılar ve başarısızlar. Sende karşıma sayılar getirip başarılı diyorsun, sonra da kredi çekip kulübü zor duruma sokarlar diyorsun:D:D

Mesela, defansa 3.8 milyon avroya ne olacağı belli olmayan bir oyuncu alacağına ( bu sıkıntılı süreçte) ya scout transferi ya Serdar'ı takımda tutsan ya da daha tecrübeli bir isim alsan daha iyi olmaz mı?

İşte böyle yanlış hamleler sonucu o borçlar birikiyor, ERİMİYOR...

Serdar ve hatta eren konusunda ben de yonetim ve teknik ekiple ayni fikirde degilim cunku maddi olarak serdar a 2 milyon oderken , belki yine onu mecburen odeyip uzerine 3,5 bonservis verip bir de adama para odeyeceksin

Eren keza , kotu bir oyuncu belki ama bir de 9-10 tane attigi gercegi var , bu adami parasini verip de kadro disi birakmanin alemi yok , hangi takim kimi kadro disi birakarak bir pozitif sey elde etmis bugune kadar

Benim elestirilerim genelde kisi bazinda degildir yani senden alinti yapiyor olmam sozlerimin sana karsi oldugunu ifade etmesin

Buradaki elestirilerin cogu hatta hepsi bir kapsamli bilgi sahibi olmanin sonucunda yapilan cinsten degil . Avrupadaki gelir duzeyi ile bizimkini kiyasladiginda artik o sahnenin en ustunde olmak bizim icin bir hayal , sampiyonlar ligini kast ediyorum . Ikincisi artik oyle drogba sneijder riera vb dunya capinda isimlerle anlasmak da bir hayal . Ancak maksimum iste adebayor , gomis , robinho noktasindakiler arabistan oncesi gelir buralara

Yani kuluplerin (sadece bizim degil) icinde bulundugu maddi darbogaza hukumet bile el atmak zorunda kalmisken , bizim hala "vereceksin alacaksin yapacaksin" diye ust perdeden ahkam kesmemiz ve olmayinca da yukselmemiz cok avam oluyor

Aylardir soyluyorum hatta senelerdir , para yok abi yani , hani bunu baska nasil izah ederim bilmiyorum ama yok ... bir de gecmisten gelen selcuk , eren , serdar , tarik gibi degerinin cok uzerinde kazanan kamburlar olunca , malesef hic hareket edecek alan kalmiyor , sattigimiz oyuncularin paralari bile maaslara gidiyor

Para olmadan da bu kulupleri saglikli sekilde idare etmek imkansiz . Bak bjk de tam vurup gececegi ortam yakaladi 2 sene once , ama ne taliscayi ne gomez i ne abubakari tutabildi , ustune stoper marcelo yu golcusu cenk i , baska stoper pepeyi , tekrar golcu negredoyu ya satti ya gonderdi

Bir diger rakip , 2011 den bu yana 1 sampiyonlukta kaldi , 12 adam aldi bu sene basi , toplasan 2 adam etmez ve su an 17 inci

Bunlarin sebebi hep parasizlik ve o parasizliga ragmen populist sekilde transfer ile seyirciyi uyutan yonetimler

Mesela fb muhtemelen 1 milyar TL daha az harcasaydi da 8 senede 1 sampiyonluk alirdi herhalde , ama aziz aldikca aldi , kovdukca kovdu ve uyuttu herkesi

Su an cengiz yonetimi bir yandan ffp belasi yuzunden uefa ile ugrasiyor , bir yandan elde kalan cop oyuncularla fesih ya da kontrat bitirerek vedalasmaya calisiyor , bir yandan genel borcun artmasini engelleyip seneden seneye eritmeye calisiyor , bunlari yapip az harcarken bir de basarili olmak zorunda

Insanlara , bu islerde sorumluluk ustlenen kisilere biraz saygi ve zaman vermek gerekiyor , sonuc alinamazsa zaten degisecekler , kim kalmis sonsuza kadar o koltukta , bizde oyle aziz senaryosu olmaz , en uzun kalan 6 sene ile canaydindi ve son 2 senesi fiilen o yoktu , polat yonetti kulubu

Dünya üzerindeki en içi boş olan meslek Galatasaray yöneticisi olmak olabilir vallahi abartmıyorum Galatasaray 'a başkan olmak için herhangi bir vasıf taşımanız, herhangi bir yeterlilik sınavından geçmeniz, üzerinizdeki sorumlulukları yerine getirip getirmemeniz, Galatasaray 'ın başarısı için gerekeni yapıp yapmamanız filan hiç önemli değil

Seçim sürecinde milletin gözünü boyayıp kulüp içindeki ağır başların desteğini bir şekilde aldığınız anda hayırlı uğurlu olsun 3 sene boyunca Galatasaray Başkanısınız ki zaten son zamanlarda Duygun Yarsuvat - Dursun Özbek - Mustafa Cengiz ile çıta öyle yerlere geldi yarın bir gün şu forumda konuştuğumuz tartıştığımız adamlardan birisi Galatasaray Başkanı olursa hiç şaşırmam

Yahu Allah aşkına Dursun-Mehmet Özbek kardeşler resmen aile şirketine çevirdi koskoca Galatasaray 'ı senelerce kimse sesini çıkarmadan izledi, adam istediğini aldı Florya-Riva arazilerini istediği şekilde istediği kişilere sattı sonra bıraktı gitti hasbel kader denize düşen yılana sarılır diyerek Mustafa Cengiz bir destek gördü şimdi Mustafa Cengiz & Abdürrahim Albayrak ikilisiyle uğraşıyoruz

Önceden her yerde "UEFA bize ceza verecekti bizim sayemizde vermedi" "İnan edin!" "FFP kriterleri var" gibi 2-3 cümle ile Galatasaray başkanlığını devam ettirebilen gördüğü her mikrofona açıklama yapan Mustafa Cengiz ne oldu da şimdi kenara çekildi Hayalete büründü ? Divanda tepki gördü transfer dönemindeki rezilliklerinden dolayı zaten taraftarın karşısına çıkmıyor TFF-MHK kararlarıyla ilgili açıklamaları yaparım milleti damarından yakalarım diye düşündü baktı her ağzını açtıkça ceza yiyor o kadar saçmalaması da bir işe yaramıyor ondan da vazgeçti aylardır öyle geliyor Başkanlık makamına oturuyor işi bitince gidiyor oh nasıl güzel dünya. Zaten öbür yanda A.Albayrak gibi bir vasıfsız eleman var, bu adamın Galatasaray 'da yapabileceği tek şey Florya 'da futbolcuların özel yaşantısından sıkıntılarından sorumlu olup haydi koçum aslanım diyerek futbolcuları gazlamak bundan başka yapabileceği, altından kalkabileceği herhangi bir görev olduğuna inanmıyorum

Gözümde Dursun Özbek yönetiminden hiçbir farkları yoktur adamları vizyonsuzlukla filan suçluyorduk da en azından adamın son senesinde yaptığı transferler sayesinde şampiyon olduk üzerine Dursun Özbek döneminde kalma 3-4 adam satarak transfer bütçesi oluşturuyoruz peki Mustafa Cengiz ne yaptı ? göreve geleli 1 sene oldu adamın tek lafı "UEFA bize ceza verecekti sayemizde vermedi" ulan UEFA ceza vermedi de ne oldu ? düşüp düşebileceğimiz en kolay guruptan zar zor 3. olarak çıktık o da Schalke 'nin Moskova 'yı yenmesi sayesinde yine kendi kendimize beceremedik onu da

Bu saatten sonra artık iş forvet transferi vs. değil isterlerse yarın sabah kalktığımda Lewandowski 'yi getirmiş olsunlar benim içim bu yönetim baştan sona başarısız baştan sona iş bilmezdir ...

Demek ki Dursun Özbek 'in başına gelenlerden hiç ders almamışlar olsun elbet bunların sonu da Dursun Özbek gibi olacak, haydi Dursun Özbek 'in arkasında Divan vs. bir kitle vardı şu transfer dönemi bitsin bunlar forvet filan almayı beceremediler zaten takımın muhtemel başarısızlığı sonrası Mustafa Cengiz ve A.Albayrak 'ın yanında kim kalacak, destek verecek bir kişiyi bile bulabilecekler mi görelim ...

Fatih Terim 'i harcamaz bu taraftar tutup suçu Muslera 'ya Feghouli 'ye bulmaz asıl suçlunun kim olduğunu çoook güzel biliyoruz hepimiz ...

Du8QS6-WoAACMgq.jpg:large

Mustafa kardeşim merak etme antu denen ergen çıkar sitesinde bizde varız hemde bolca burada ise fenerli tek tük var ama ağırlıklı tinerci var malesef

Serdar ve hatta eren konusunda ben de yonetim ve teknik ekiple ayni fikirde degilim cunku maddi olarak serdar a 2 milyon oderken , belki yine onu mecburen odeyip uzerine 3,5 bonservis verip bir de adama para odeyeceksin

Eren keza , kotu bir oyuncu belki ama bir de 9-10 tane attigi gercegi var , bu adami parasini verip de kadro disi birakmanin alemi yok , hangi takim kimi kadro disi birakarak bir pozitif sey elde etmis bugune kadar

Benim elestirilerim genelde kisi bazinda degildir yani senden alinti yapiyor olmam sozlerimin sana karsi oldugunu ifade etmesin

Buradaki elestirilerin cogu hatta hepsi bir kapsamli bilgi sahibi olmanin sonucunda yapilan cinsten degil . Avrupadaki gelir duzeyi ile bizimkini kiyasladiginda artik o sahnenin en ustunde olmak bizim icin bir hayal , sampiyonlar ligini kast ediyorum . Ikincisi artik oyle drogba sneijder riera vb dunya capinda isimlerle anlasmak da bir hayal . Ancak maksimum iste adebayor , gomis , robinho noktasindakiler arabistan oncesi gelir buralara

Yani kuluplerin (sadece bizim degil) icinde bulundugu maddi darbogaza hukumet bile el atmak zorunda kalmisken , bizim hala "vereceksin alacaksin yapacaksin" diye ust perdeden ahkam kesmemiz ve olmayinca da yukselmemiz cok avam oluyor

Aylardir soyluyorum hatta senelerdir , para yok abi yani , hani bunu baska nasil izah ederim bilmiyorum ama yok ... bir de gecmisten gelen selcuk , eren , serdar , tarik gibi degerinin cok uzerinde kazanan kamburlar olunca , malesef hic hareket edecek alan kalmiyor , sattigimiz oyuncularin paralari bile maaslara gidiyor

Para olmadan da bu kulupleri saglikli sekilde idare etmek imkansiz . Bak bjk de tam vurup gececegi ortam yakaladi 2 sene once , ama ne taliscayi ne gomez i ne abubakari tutabildi , ustune stoper marcelo yu golcusu cenk i , baska stoper pepeyi , tekrar golcu negredoyu ya satti ya gonderdi

Bir diger rakip , 2011 den bu yana 1 sampiyonlukta kaldi , 12 adam aldi bu sene basi , toplasan 2 adam etmez ve su an 17 inci

Bunlarin sebebi hep parasizlik ve o parasizliga ragmen populist sekilde transfer ile seyirciyi uyutan yonetimler

Mesela fb muhtemelen 1 milyar TL daha az harcasaydi da 8 senede 1 sampiyonluk alirdi herhalde , ama aziz aldikca aldi , kovdukca kovdu ve uyuttu herkesi

Su an cengiz yonetimi bir yandan ffp belasi yuzunden uefa ile ugrasiyor , bir yandan elde kalan cop oyuncularla fesih ya da kontrat bitirerek vedalasmaya calisiyor , bir yandan genel borcun artmasini engelleyip seneden seneye eritmeye calisiyor , bunlari yapip az harcarken bir de basarili olmak zorunda

Insanlara , bu islerde sorumluluk ustlenen kisilere biraz saygi ve zaman vermek gerekiyor , sonuc alinamazsa zaten degisecekler , kim kalmis sonsuza kadar o koltukta , bizde oyle aziz senaryosu olmaz , en uzun kalan 6 sene ile canaydindi ve son 2 senesi fiilen o yoktu , polat yonetti kulubu
Para yoksa gönderme abi gol kralı forvetini?

kusura bakma ama bu kadrodan hiçbireşey olmaz.Heleki bu sistemle hiçbiryere varamayız.Bu takımdan gitmesi gereken adam fernando değil belhandadır.
maiconunda işi yok bu takımda..Bu adamlar oynadığı sürece bizden hiçbir halt olmaz.Heleki takımdaki tek atletik,zaman zaman dikine giden adam olan ndiayeyi kesmişsin ki çok büyük hata.

fernandonun yerine adam alırsak çok fark yaratamayız ama belhandanın yerine kaliteli bir ofansif orta saha alırsak seni şampiyon bile yapabilir.

---------muslera----------
mari--ozan--xxx----naga
---ferdnando---ndiaye---
-feg------xxxx------xxxx--
----------xxxxxxx---------

kadro bu şekilde olmalı.Ama çapsızlar bunu beceremeyecek.
Bu takımın öyle 1-2 transferle şampiyon olacağına inanıyor musun gerçekten ?

Zaten dediğin gibi bu heriflerin öyle doğrudan şampiyonluğa etki edecek adam almalarına imkan yok ...

Vallahi şu sinir stresin içinde güldürdün renktaş. Allah iyiliğini versin :)
Bari sansürleyerek yazsaydın bu kadar ağır laf açık açık yazılmaz :D

Haha :) Rabbim yüzünden tebessümü eksik etmesin renktas! Bil ki Galatasaray camiasi taraftari kadar uzulmuyordur. Bu yuzden bukadar sinir ve stres hicbir seye degmez..

Hocanın maç sonu konuşmamasıda düşündürücü gerçi ne diyebilirdi ki adam. Sorulacak sorularda transferle alakalı olacağından zor tutuyodur şuan kendini

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam daha ne desin reis ? 1 senedir forvet beklemekten adamın takati kalmadı, yine de hiçbir zaman suçu yönetime yıkmadı Galatasaray sahada 11 kişi olduğu sürece eksiğimiz yoktur bile dedi adam bu adam bundan önce geldiğinde kadrosunda forvet olarak Drogba-Necati-Elmander-Baroş-Burak-Umut gibi adamlar vardı şimdi Muğdat-Sinan adam ne desin "Başlarım yapacağınız işe forvet alın lan bana" diye açıklama yapacak hale getirdiler adamın yüz ifadesini hal ve hareketlerini görmedin mi reis maçta ? Fatih Terim bile patladı patlayacak az kaldı aynı bizim durumumuzda o da ...

Para yoksa gönderme abi gol kralı forvetini?

Dogrudur ama onu da terim acikladi , aldigi teklifi ve kazanacagi parayi dusununce , onu engellemenin sahaya yansiyacak performansa negatif etkisini ongormek zorundaydik dedi

Bu dunyada bazen para konusur engel olamazsin . Adam senden alacaginin 3 kati teklif gelirse durmaz burada , kontratla zorlarsan da akhisar macindaki hallere burunur ilk etapta . Malesef hayatin gercegi bu

Alan'in sozlesmesi 19 ocakta bitmiyor mu neden bu transfer bu kadar uzadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt