- 1 Mayıs 2018
- 57.228
- 48.019
- 3.873
Adam instadan kendi twitter paylasimlarina begeniyor.
Tek durum var, eger hacklendiyse gelmez yoksa gelir gibi..
Tek durum var, eger hacklendiyse gelmez yoksa gelir gibi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben atalay konusunda yanılırım insallah yanıldığım içinde çok mutlu olurum en büyük yanıldığım oyuncu maicon olmuştu ben kale aldık diyordun top geçse adam gecmez artik diyordum adam kumdan kale çıktıAtalay’ı unutmuşum iyi hatırlattın. Ben buna katılmıyorum ama Yunus ve Celil konusunda hemfikiriz. Yunus yetenekli ama korkak görünüyor. Hazırlık maçı olsa dahil beni hayal kırıklığına uğrattı.Tekrar Atalay’a gelirsek eğer kendi yaşıtları itibari ile Ozan’dan sonra en iyi genç diyebiliriz. Orta saha da özellikle biraz daha ilerde oynadığında çok etkili oluyor. İş disiplinide oluşursa fiziken geliştirirse oda iyi yerlere gelir.
Olm saçma sapan ceza veriyorsunuz yaBerke bir dur allasen zaten ortalik karisik

Bütün gün birşey olmuyor gece olunca basliyoruz her gece neden lan bu ızdırap neden ?

Omrümüzü buralarda çürüttük be reis.Gece olunca taraftarın gerçekleri, gündüz yönetim ve medyanın sallamasyon haberleri. Transfer nöbeti gece tutulur![]()
Omrümüzü buralarda çürüttük be reis.
Maicon’un düşüşü ailevi büyük ihtimal. Bu forumda abartıldığı gibi kötü değil. Ama birde gerçek varki geçen sezonun ikinci yarısından itibaren rezalet oynuyor. İlk yarı bence gayet iyiydi. Bide Maicon gibi ağır oyuncun varsa yanında hızlı bir adam olması gerekiyor diye düşünüyorum. Neyse giderse iki taraf içinde güzel olur.Ben atalay konusunda yanılırım insallah yanıldığım içinde çok mutlu olurum en büyük yanıldığım oyuncu maicon olmuştu ben kale aldık diyordun top geçse adam gecmez artik diyordum adam kumdan kale çıktı
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hesap fake mi hack mi yedi bilemem ama bu oyuncu profil olarak hem 20-22 yaş oyuncuları hemde hiç adı sanı duyulmamış yetenekleri kovalayan transfer anlayışımıza uyuyor. Benim takıldığım nokta ise 2.bir stoper girişimi ne alaka hoca böyle bir şeyden bahsetmemişti.