Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rodop carvalho pazar günü ankaragücü maçında sahada demiş ama mac cumartesi günü ?

Belhandayı satıp aziz - tolgay takası yapabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlardan hala transfer bekleyenler var ...

Ligin ikinci yarısında şu kadroyu izlemeye hazırlıklı olun (Nagatomo ve Emre ikilisi dönene kadar)

44451.jpg

Sanki sahada oynayanlar bizi yeterince kanser etmiyormuş gibi daha bunun Ahmet 'i var Selçuk 'u var Muğdat var böyle oyuna sonradan girip kanser edecek 3 tane daha adam gibi adam var

Feghouli yazık sahada tek başına çabalayacak aynı Leipzig maçında olduğu gibi çünkü geri kalan 10 arkadaşımız resmen Galatasaray hücum etmesin aman hücum yapmayalım diye oynuyor
Mariano 'nun her maç elek olduğunu görebiliyorum
Muslera 'nın kalemize çekilen her 2 şutun 1 tanesinin gol olduğunu görebiliyorum
Ömer 'in her maç arkasına adam kaçırıp kalemizde sayısız gol pozisyonu izlediğimizi görebiliyorum
Fernando 'nun ölü gibi sahada takıldığını görebiliyorum
Ndiaye 'nin Muğdat 'ın orta saha versiyonu performansını devam ettireceğinden eminim
Belhanda güzel oynasa bile yapacağı arızalı hareketlerle saçma tavırlarıyla yine bizi sinir edeceğini de biliyorum
Sinan 'ın yine sahada bizi 10 kişi bırakacağından da eminim
Biz bari Mustafa-Ali Yavuz-Atalay-Abdussamed gibi gençler oynasın dedikçe Ahmet Çalık-Selçuk ve Muğdat üçlüsünün her maç sonradan oyuna gireceğine de eminim
Linnes neden oynamıyor bu Mariano 'nun yerine diye diye dilimizde tüy biteceğinden de eminim

Yani çok bişey beklemeyin bence 2. yarıdan da ilk yarıya göre muazzam bir fark göremeyiz ...

Yalnız manyak değil mi, şu adamların uyum sağladığını düşünsene, 2011 12 galatasarayından fazla zevk alırız maçlarda, ya da rijkard 08 ilk 8 maçtan aldığımız zevkten fazlası...
Aynen öyle orta ikili sağlam olursa bayiltiriz her maç

Galatasaray Düşmanlarının .........

Arkadaslar acik konusmak gerekirse alandan bir bok olacagini sanmiyorum. Bonservissiz olmasi tek tesellim.

Desenize Alan da yalan olacak bu gidisle.

"Bugün, çok iyi günler geçirdiğim kulübümle son maçıma çıkıyorum. Tanrı sizi korusun ve kutsasın"

"Transferim açıklandığından beri bu kulüp bana çok iyi davrandı. Yeni bir mücadele için buradan ayrılıyorum. Başım dik ve içimde iyi hisler var. Bundan sonra bir Chaves taraftarı olacağım. Bu kulübün Portekiz'de hedeflerine ulaşmasını istiyorum. Teşekkürler!"

- Marcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt