Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon bitti boşuna bişey beklemeyin. İlk 5 hayaldir artık. Devre arasında birtakımın ilk 11inin yarısı satılmaz, böyle bişey dünyada yok. Satılırsada o takım çöker. Fatih terim hayal dünyasında yaşıyor, sihirbaz sanıyoruz onu ama acı gerçekler çok yskında çıkar meydana merak etmeyin.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, Belhanda'yı satarsa Dursun Özbek'in anlaşmasına göre; Galatasaray, önümüzdeki 3 sezon şampiyon olamasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılma bonusunu Dinamo Kiev'e ödeyecek. (1.5M€) Galatasaray bu yaz da 500bin€ bonus ödemişti... (Sabah)
Gerçek mi bu?

Terim kaç defa belhandayı çok sevdiğini örnek gösterilmesini istedi. Yönetim eğer zorla satmaya falan kalkarsa çok açık ve net söylüyorum yönetim düşer. Bunu görebiliyorum.

Renktaş biraz daha belhanda yazarsan yönetim düşüyormuş, sabret

Evet uzattım şuan aklımda Galatasaray var yeri nasıl dolacak diye düşünüyorum. Haberler yanlıştır inşallah diye dua ediyorum. Diğerleri gibi trollüğüne yazmıyorum. Bu uzatmaksa evet çok uzattım.

Elinden ne gelir germe kendini bu kadar oyun sonucta

Bekle nobet tut baska ne yapacaksin?

Galatasaray, Belhanda'yı satarsa Dursun Özbek'in anlaşmasına göre; Galatasaray, önümüzdeki 3 sezon şampiyon olamasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılma bonusunu Dinamo Kiev'e ödeyecek. (1.5M€) Galatasaray bu yaz da 500bin€ bonus ödemişti... (Sabah)
Belhanda gittiği an bu madde fesih olur ne alaka?

Tamam satin satin da, su takima takviyeler yapin be kardesim, yine forvetsiz lige basliyoruz

Yahu hoca satlmamasını istemese niye satsınlar , satmak istiyorum mu diyecek , bu takımın hepsi satılıktı . Hocanında onayı vardır yerine birini alırlar , daha cok para koparmak için tok satıcı rolü oynandı ama cokta koparamadık tabi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon bitti boşuna bişey beklemeyin. İlk 5 hayaldir artık. Devre arasında birtakımın ilk 11inin yarısı satılmaz, böyle bişey dünyada yok. Satılırsada o takım çöker. Fatih terim hayal dünyasında yaşıyor, sihirbaz sanıyoruz onu ama acı gerçekler çok yskında çıkar meydana merak etmeyin.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ligin ilk yarisinda oynadigimiz maclarin sadece yarisini kazanabildik. görende ilk 11imizi kaliteli falan sanacak. onyekuru ve feghouli disinda is yapacak hücüm oyuncumuz yok gibi birsey. orta saha dökülüyor, defansta hala mariano rezaletine forma veriliyor falan.

oyunun ofansif yönünü oynayabilen tek futbolcumuz.

6 aydır forvet alamayan yönetimden 15 günde kendisinin yerini doldurmasını beklemiyorum. satılırsa kimse şampiyonluk ümidi kurmasın bu kadar net.
14 Ocak 2019 00:04 · 4staredgala

Sanıyormusunuz ki burda belhanda satılsın diyenler iyi niyetlerinden diyor. Şampiyon olamamız durumda hepsi Terime giydiricek amaçlarına ulaşacak.
Fikrin varsa söyle, niyet okumana gerek yok, hatta kötü niyetli diyorsun bu saygısızca

Ne kadar sevseniz de sevmeseniz de Belhanda bu takımın kilit oyuncusu. Sene başı Gomis gitti sevinenler oldu ama yönetim yerini dolduramadı. Serdar'ı kaybediyoruz onunda yeri dolmayacak gibi ve değerinin altında gidecek giderse. Rodriguez gitti ne kadar düşük performans sergilesede ben forvet yokluğuna bağlıyorum düşük performansı. Ve eğer Belhanda'da da giderse emin olun yeri dolmayacak bence çok sevinmeyin bu yönetimden bir halt olmaz. En değerli oyuncularımızı kaybedip Selçuk'u Muğdat'ı Sinan'ı falan kadroda tutuyoruz şaka gibi!

Ndiaye yerine donk piyangodan çıktı oynadı vs.,Belhanda olmayınca 6 hafta gördük neler yaşandığını bu takımda tek alternatifi olmayan adamı satmak intihardır.

Peki diyelim , nasilsa senaryo yaziyoruz , bahsettigin sebeplere ragmen belhanda satilip yine de sampiyonluk gelirse ? Bugun belhanda giderse sampiyonlugu satmistir yonetim yazanlar nasil ve hangi yuzle yazacaklar ?

Su "benim dedigim dogru" anlayisi eskiden sadece bir olay gerceklesmeden once yapilirdi ve o zaman bile irite ediciydi , artik olay iddianin tersi seklinde gerceklesse bile insanlar yanlisini kabul etmez ve bahane sunar hale geldi

Gecen sene "ama donk.." diyenler pekala bu kez de "emrenin yuksek performansi.." derler cunku aynilari hamza doneminde de "yasin .." diyip durdular

Bir iddia ortaya koyuyorsan ve risk aliyorsan , hakli cikarsan konusacak ama haksiz cikarsan da utanacaksin

Adalet bunu gerektirir , her kosulda kendi dediginin dogrulugunu savunursan bu motomot duz mantiktir , baska bir sey degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt