Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.281
- 66.398
- 5.003
Bu aslanlar mekanının sahibi kim. Okey pişpirik falan atılıyor mu acaba orada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aslanlar mekanının sahibi kim. Okey pişpirik falan atılıyor mu acaba orada
Sana niye kötü ki, biz bile korkmadan yazabiliyoruz. Ya bu Silivri esprisinin iyice boku çıktı.Başaksehir şampiyon edilip katarlilara satılacak bu açık ve net.
Şimdi daha başka şeyler de yazarım detaylı ama malum havalar kötü
Ekli dosyayı görüntüle 37447
Belhanda şapşalımı şampiyon yapacak??Bu adamı satarsak ve şampiyonluk kaçarsa şuradaki birkaç kişi özellikle ne yüzle bu foruma tekrar yazacak çok merak ediyorum
Gerçek mi bu?Galatasaray, Belhanda'yı satarsa Dursun Özbek'in anlaşmasına göre; Galatasaray, önümüzdeki 3 sezon şampiyon olamasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılma bonusunu Dinamo Kiev'e ödeyecek. (1.5M€) Galatasaray bu yaz da 500bin€ bonus ödemişti... (Sabah)
Terim kaç defa belhandayı çok sevdiğini örnek gösterilmesini istedi. Yönetim eğer zorla satmaya falan kalkarsa çok açık ve net söylüyorum yönetim düşer. Bunu görebiliyorum.
Gerçek mi bu?
Derbilerde tek suçlu bu adam mı?Onu geçtim şampiyonluk maçları derbiler mi sanıyorsun hala?Belhanda şapşalımı şampiyon yapacak??
Derbilerde kız gibi top oynayan adam mı bizi şampiyon yapacak
Evet uzattım şuan aklımda Galatasaray var yeri nasıl dolacak diye düşünüyorum. Haberler yanlıştır inşallah diye dua ediyorum. Diğerleri gibi trollüğüne yazmıyorum. Bu uzatmaksa evet çok uzattım.
Belhanda gittiği an bu madde fesih olur ne alaka?Galatasaray, Belhanda'yı satarsa Dursun Özbek'in anlaşmasına göre; Galatasaray, önümüzdeki 3 sezon şampiyon olamasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılma bonusunu Dinamo Kiev'e ödeyecek. (1.5M€) Galatasaray bu yaz da 500bin€ bonus ödemişti... (Sabah)
https://www.facebook.com/Lemundosport/?rc=p
bu sayfayi diyorsan uzgunum maalesef, eski mesajlarina bir bak istersen hep yalan genelde. Bildikleri bir sey yok. Takipten ciktim ben epeydir. Onlara gore Fellaini 100% Galatasaray'daydi.
ligin ilk yarisinda oynadigimiz maclarin sadece yarisini kazanabildik. görende ilk 11imizi kaliteli falan sanacak. onyekuru ve feghouli disinda is yapacak hücüm oyuncumuz yok gibi birsey. orta saha dökülüyor, defansta hala mariano rezaletine forma veriliyor falan.Bu sezon bitti boşuna bişey beklemeyin. İlk 5 hayaldir artık. Devre arasında birtakımın ilk 11inin yarısı satılmaz, böyle bişey dünyada yok. Satılırsada o takım çöker. Fatih terim hayal dünyasında yaşıyor, sihirbaz sanıyoruz onu ama acı gerçekler çok yskında çıkar meydana merak etmeyin.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fikrin varsa söyle, niyet okumana gerek yok, hatta kötü niyetli diyorsun bu saygısızcaoyunun ofansif yönünü oynayabilen tek futbolcumuz.
6 aydır forvet alamayan yönetimden 15 günde kendisinin yerini doldurmasını beklemiyorum. satılırsa kimse şampiyonluk ümidi kurmasın bu kadar net.
14 Ocak 2019 00:04 · 4staredgala
Sanıyormusunuz ki burda belhanda satılsın diyenler iyi niyetlerinden diyor. Şampiyon olamamız durumda hepsi Terime giydiricek amaçlarına ulaşacak.
Ndiaye yerine donk piyangodan çıktı oynadı vs.,Belhanda olmayınca 6 hafta gördük neler yaşandığını bu takımda tek alternatifi olmayan adamı satmak intihardır.