Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bülen Tulun denen şahsiyet başkanın yanından kutuplara kadar kovalanmalıdır

Başkan yanından ayıramıyorsa o da kovalanmalıdır

Bence hoca üzerinde yoğunlaşılan yıldız transferlerinde çıkabilecek bir aksiliğe karşı taraftarın ağzını kapatmak için vermiş olabilir az önceki açıklamaları . Geçen yıl Shaqiri gelmedi Necati geldi diye ne kadar yüklenmiştik yönetime hatırlayın .

sen inanıyormusun renktaş yıldız geleceğine

bu taraftar her şeyin farkında hocayı yedirtmez yönetime

gidecek isimler olacaksa bu isimler belli

başkanda ağırlığını koyamıyorsa yönetimde veya yanlış ata oynarsa ona da güle güle...

arkadas, Shaqiriyi bayern isterken bize mi gelecek. hersey para degil.

eger sen 2 mılyon ıcın adamı 1.5 ay bekletırsen bayernde alır baska takımda. aynı sey podolskıdede de oldu 2 mılyon yukarı cıksalar alırlardı. ama ben artık bunların kasten yapıldını dusunuyorum. ugrastık ama olmadı demek ıcın. yoksa baska bır sey degıl...

Hocanın konuşmalarından anladığım kadarıyla yönetim beceremiyor.

Birde bunların atıp tutması yok mu ? ''hocamız istesin ertesi gün getiririz'' diye.

Boşşş.

Ya Hoca haklı şu konuda. Sneijder, Diego, Kaka gibi adamları alıp milyonlar bayılıp istemediğini alamamak var. Ancak Kerim Frei, Bernard, belki Carlinhos Galatasaray'ın geleceği olacaktır. Hocanın istediği vizyon bu. Hoca salak mı Ronaldinho'yu almasın bu adamların çoğunun içi geçmiş.

3 tane defans oyuncusu önermişsin.. Ayrıca 30 milyon euro dan fazla maliyet var.. Böyle bir hesaplada yönetime sallamak ayrıca ilginç =)

Carlinhos, Bernard, Serdar Taşcı ya da Ömer Toprak'ı al bitir transferi. Ama ciddi anlamda yönetim değişikliği gerekiyor orasıda ayrı mevzu.

alper kardesım olsada bunu okusa

hıcbır klupte bızım klup kadar muhalefet yok

hadı alın bakalım sakat olan suarezı de goreyım o paralara

5 şubata kadar vaktimiz var, aceleye gerek yok diyor,

son günü de hatırlattı, zaten kampa yetişse kıyamet alameti olurdu

Gaztecilerin biriside soramuyor orda " iyide hocam sampionlar ligi subatin 20sinde. son günlerde gelirse bu oyuncu bukadar kisa bir sürede takima monte olurmu alisirmi ?!" ...

fatih terim nerde konustu

ne dedi

biri soylesin

Şimdi tamam Hoca haklı çok iyi diyor gençlere yönelelim diye ancak bahsi geçen adamlar mesela Bernard zaten takip edilen isimlerden biri..Maliyeti daha az değil..Olmama ihtimali de oldukça fazla zaten..Genç ve piyasası olan isimleri almak şu devirde çok zor üstelik Türkiye faktörü de var..

Ayrıca 2 ay önce Kaka genç miydi??

Problem başka yerde bana kalırsa..Hoca asıl yönetim de kendisini istemeyenlerin bilincinde ve bu yönde mesaj veriyor..

Yoksa yönetim tamam hatalı ancak Terim de tezat açıklamalar yapıyor bana kalırsa..Yine olan Galatasaray'a oluyor orası ayrı...

o kadar surecı az çok bılıyoruz

ki baskanın acıklamsı da var bu konuda sallandık kaptılar

hatta bız transfer gorusmesı yaparken hııtzfılled(tam bılmıyorum ısmını)yaptıgı baskıyı çok ıyı bılıyorum,

kesınlıkle alın dıye

Tamam sadece gercekleri karistirmayalim diye hatirlatmak istedim. Shaqiri'yi isteyen ILK kulüp Bayern.

yalnız transfer konusunda ben bu yönetime güvenmediğimi söyldim yine söylüyorum..yönetimde çok başlılık var....

Fatih Hoca'nin aciklamalarindan cikardigim; Sneijder, Diego, Kaka gibi isimler gündemde yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt