Transferle ilgili sayın başkanımız ve yönetici arkadaşlar uğraşıyor, çalışıyor. Birkaç isim verdim kendilerine sayın başkanımız isterse bunu açıklar. Onun tasarrufundadır. Ama diğer arkadaşlarımızla aşağı yukarı her gün görüşüyoruz. Gelişmelyeri takip ediyoruz.”
* “Galatasaray’a faydalı olacak, bize katkıda bulunacak bir takım oyuncularla temas kuruluyor. Ümit ediyorum en kısa zamanda olur. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Transfer yapmak için de transfer yapmayız. Ama takip ediyorum.”
* “Sizler gazeteciler olarak önce liste diyordunuz. Listeye kadar yazılan isimlerin yanlışlığına arada bir deklerasyon yayınlayıp hayır diyorduk. Şimdi liste verdik ama hiç olmayacak isimleri yazan; hatta bitti diye yazanlar var. Biraz daha dikkatli olunursa, doğru istihbarat yapılıp Galatasaraylılar doğru bilgilendirilirse seviniriz.”
* “Galatasaray Başkanı ve yöneticileri transfer için elinden geleni yapıyor. Biz de burada görevimizin başındayız. Olması gereken de bu zaten. Bekliyoruz. Gerek ekonomik olarak gerekse de bazı konularda olmuyor bu transferler. Daha 5 Şubat’a çok var. Gelişmeler olabilir bu gelişmelere açığız.”
* “Benim iyi futbolcuya, karakterli futbolcuya hayır dediğim hiç görülmemiş. Ama öyle haberler çıkıyor ki ben de hayret ediyorum. Ben Sneijder’e evet desem 5’ti, bir hafta sonra evet demediğim için 15 olmuş. Olmayan transferlerin suçu bende..”
* “Karar verirken Galatasaray’ın gelecek yıllarını da düşünmek zorundayım. Siz gazeteciler daha iyi araştırırsanız neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Ben bir karar verdiysem buna sahip çıkarım. Ama ısmarlama işlere dikkat etmek lazım.”
* “En faydalı olacak, bize seviye atlatacak oyuncuları seçmeye bakıyoruz. Mümkünse de ekonomik olarak geri dönüşü olan. Yoksa bu işin sonu yok, bir tane alırsınız, herkes bir tane daha ister. Galatasaray camiasının bize olan güvenini ve inancını ben biliyorum. Ona göre de o sorumluluk içinde davranıyorum.”