Cevap: Transfer Nöbeti
benim yuksek kudretim ve tezahuratimla barcelonayida eleriz bana guvenin renkdaslarım
))))
benim yuksek kudretim ve tezahuratimla barcelonayida eleriz bana guvenin renkdaslarım
naber emrahRahman abi sakin tamam![]()
naber emrah![]()
cluj ve braga yi gecip guruptan cikamiyosa biraksin zaten bu isleri.f.terim bu yilla beraber 8 .yili gs de ve ilk kez gruptan cikarabildi buda var
Bu maçta da görüldü ki albert riera gerçekten sol kanadı mükemmel kullanıyor takıma ne kadar sol bek gerekiyor gerekirse alternatif adam mı alınmalı yoksa direk 11 oyuncusu mu bu büyük sorun bence. Takımda ki diğer sorun hocanın kafasında sistemin olmaması ilk yarı net 4 4 2 oynuyoruz 2. devre 4 3 3 varyasyonlarını oynadık yani hoca da kafasında sistemini oturtmuş değil e bizim sistemimiz belli değil neye göre transfer yapacağız ?
Bu maçta da görüldü ki albert riera gerçekten sol kanadı mükemmel kullanıyor takıma ne kadar sol bek gerekiyor gerekirse alternatif adam mı alınmalı yoksa direk 11 oyuncusu mu bu büyük sorun bence. Takımda ki diğer sorun hocanın kafasında sistemin olmaması ilk yarı net 4 4 2 oynuyoruz 2. devre 4 3 3 varyasyonlarını oynadık yani hoca da kafasında sistemini oturtmuş değil e bizim sistemimiz belli değil neye göre transfer yapacağız ?
iyidir kardesim ne olsun.burda f.terime dokunulmazluk var adam elestirilemez yanlis yapamaz ne yaparsa en iyisini o yapar vs vs vs neyseesana soru sormayacam bir daha abine zaman sorsam tartışıyorsun biriyle.
Saolasın abi sen napıon![]()
birader lucescu terimi 2ye katlar 5e carpardi onu bukadar savunmadik.mourinho yerden yere vuruluyor f.terimemi laf edemeyecez adam bi cok seyi yanlis yapti yapamazmi yaniKaç tane türk hoca gördün usta clde gruptan takım çıkarmış?
Kaç türk takımı gördün clde gruptan cıkmış?
Rakip, Alanyaspor du renktaş. biraz daha üst düzey takımlara karşı görelim Riera için
iyidir kardesim ne olsun.burda f.terime dokunulmazluk var adam elestirilemez yanlis yapamaz ne yaparsa en iyisini o yapar vs vs vs neysee
Bu sene genel olarak kanadı müthiş kullanıyor top ona geldiğinde hep soğuk kanlı bir şekilde oynadı genel olarak rieranın performansını beğenmeyen var mı bu sezon için ?
Bu sene genel olarak kanadı müthiş kullanıyor top ona geldiğinde hep soğuk kanlı bir şekilde oynadı genel olarak rieranın performansını beğenmeyen var mı bu sezon için ?
ben severim Fatih Hoca' yı. Klübün içinde neler döndüğünü bilemediğimiz için ne başkan ne de Fatih Hoca için birşey dememek lazım bana göre. Ünal Başkan önümüzdeki hafta konuşcakmış filan onun söyleyeceklerine göre ikisi arasında sorun varmı yokmu anlarız
Hangi macta Baskan Alanya macındamı![]()
birisi transfer analizi yapabilirmi .... klubumuz cok sessiz....Bana oyle geliyorki demnde demistim bombalar cok kotu patlayacak gibime geliyor yazmıstım....sizce neler olacak...yoksa aynı kadroyla yola devammı...Aysalın istedigi oldu bu gruptan cıkarsak basarılıyız kabul ederim demisti...Baskana gore bu kadro vizyonunu tamamladı istedigi oldu....Adam bana oyle gelıyorki yeni bir heyecan arıyacak bir ust tur icin simdiye kadar hic konusmadı ....
Ben derimki terim engel olmassa baskan dunya yıldızlarını dolduracak takıma ama her zaman oldugu gibi terim veto ediyor
terimin veto ettikleri
drogba
ronaldinho
scnieder
dembaba
kısacası terimin yerinde baskası olmus olsa bu isimler kadrodaydı su an ...bu benim fikrim....