Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim yuksek kudretim ve tezahuratimla barcelonayida eleriz bana guvenin renkdaslarım :)))))

şu kadın basketbol takımımızdaki gibi Galatasaray kaptanımız lazım.

cluj ve braga yi gecip guruptan cikamiyosa biraksin zaten bu isleri.f.terim bu yilla beraber 8 .yili gs de ve ilk kez gruptan cikarabildi buda var

Kaç tane türk hoca gördün usta clde gruptan takım çıkarmış?

Kaç türk takımı gördün clde gruptan cıkmış?

Bu maçta da görüldü ki albert riera gerçekten sol kanadı mükemmel kullanıyor takıma ne kadar sol bek gerekiyor gerekirse alternatif adam mı alınmalı yoksa direk 11 oyuncusu mu bu büyük sorun bence. Takımda ki diğer sorun hocanın kafasında sistemin olmaması ilk yarı net 4 4 2 oynuyoruz 2. devre 4 3 3 varyasyonlarını oynadık yani hoca da kafasında sistemini oturtmuş değil e bizim sistemimiz belli değil neye göre transfer yapacağız ?

Bu maçta da görüldü ki albert riera gerçekten sol kanadı mükemmel kullanıyor takıma ne kadar sol bek gerekiyor gerekirse alternatif adam mı alınmalı yoksa direk 11 oyuncusu mu bu büyük sorun bence. Takımda ki diğer sorun hocanın kafasında sistemin olmaması ilk yarı net 4 4 2 oynuyoruz 2. devre 4 3 3 varyasyonlarını oynadık yani hoca da kafasında sistemini oturtmuş değil e bizim sistemimiz belli değil neye göre transfer yapacağız ?

Rakip, Alanyaspor du renktaş. biraz daha üst düzey takımlara karşı görelim Riera için

Hangi macta Baskan Alanya macındamı:o

sana soru sormayacam bir daha abi :D ne zaman sorsam tartışıyorsun biriyle.

Saolasın abi sen napıon :D
iyidir kardesim ne olsun.burda f.terime dokunulmazluk var adam elestirilemez yanlis yapamaz ne yaparsa en iyisini o yapar vs vs vs neysee

Kaç tane türk hoca gördün usta clde gruptan takım çıkarmış?

Kaç türk takımı gördün clde gruptan cıkmış?
birader lucescu terimi 2ye katlar 5e carpardi onu bukadar savunmadik.mourinho yerden yere vuruluyor f.terimemi laf edemeyecez adam bi cok seyi yanlis yapti yapamazmi yani

Rakip, Alanyaspor du renktaş. biraz daha üst düzey takımlara karşı görelim Riera için

Bu sene genel olarak kanadı müthiş kullanıyor top ona geldiğinde hep soğuk kanlı bir şekilde oynadı genel olarak rieranın performansını beğenmeyen var mı bu sezon için ?

iyidir kardesim ne olsun.burda f.terime dokunulmazluk var adam elestirilemez yanlis yapamaz ne yaparsa en iyisini o yapar vs vs vs neysee

ben severim Fatih Hoca' yı. Klübün içinde neler döndüğünü bilemediğimiz için ne başkan ne de Fatih Hoca için birşey dememek lazım bana göre. Ünal Başkan önümüzdeki hafta konuşcakmış filan onun söyleyeceklerine göre ikisi arasında sorun varmı yokmu anlarız

Bu sene genel olarak kanadı müthiş kullanıyor top ona geldiğinde hep soğuk kanlı bir şekilde oynadı genel olarak rieranın performansını beğenmeyen var mı bu sezon için ?

müthiş kullanıyor derken? adamın ortaları iyi ama defans felaket. bir çok hata yapıyor ve bu dany'nin üstüne kalıyor.

defans yönünü beğenmediğim zamanlar cok. Gerçek bir solbek lazım bu takıma. hücumda iyiydi

birisi transfer analizi yapabilirmi .... klubumuz cok sessiz....Bana oyle geliyorki demnde demistim bombalar cok kotu patlayacak gibime geliyor yazmıstım....sizce neler olacak...yoksa aynı kadroyla yola devammı...Aysalın istedigi oldu bu gruptan cıkarsak basarılıyız kabul ederim demisti...Baskana gore bu kadro vizyonunu tamamladı istedigi oldu....Adam bana oyle gelıyorki yeni bir heyecan arıyacak bir ust tur icin simdiye kadar hic konusmadı ....

Ben derimki terim engel olmassa baskan dunya yıldızlarını dolduracak takıma ama her zaman oldugu gibi terim veto ediyor

terimin veto ettikleri

drogba

ronaldinho

scnieder

dembaba

kısacası terimin yerinde baskası olmus olsa bu isimler kadrodaydı su an ...bu benim fikrim....

ben severim Fatih Hoca' yı. Klübün içinde neler döndüğünü bilemediğimiz için ne başkan ne de Fatih Hoca için birşey dememek lazım bana göre. Ünal Başkan önümüzdeki hafta konuşcakmış filan onun söyleyeceklerine göre ikisi arasında sorun varmı yokmu anlarız

Fatih hocayı bir tek şey için eleştiririm, geçen sene...sene sonunda konuşacağım deyip konuşmaması

Beyaz TV Galatasaray kısmı başladı

Hangi macta Baskan Alanya macındamı:o

Evet alanya maçında ayrıca ilk yarıda çok iyi oynadı mesela sürekli sıfıra inmek yerine içeri katediyor buda rakibin defansını bozuyor kanat oyuncusuna alan açıyor pas istasyonu olabiliyor takım zorda kaldığında.Çok soğukkanlı paslar atıyor gerektiğinde çalım atabiliyor bana güven veriyor bu sene kısacası sizce yabancı sol beke gerek var mı riera varken alınırken onun bu performansına haksızlık etmiş olurmuyuz carlinhosu alırsak ?ben rieranın sol açıkta o kadar verimli olabileceğini düşünmüyorum.

Bu takımın hala sabriyle oynamasına da anlam veremiyorum hocanın bu adamda gördüğü bizim göremediğimiz ne var gerçekten bilmeyi çok isterdim.

birisi transfer analizi yapabilirmi .... klubumuz cok sessiz....Bana oyle geliyorki demnde demistim bombalar cok kotu patlayacak gibime geliyor yazmıstım....sizce neler olacak...yoksa aynı kadroyla yola devammı...Aysalın istedigi oldu bu gruptan cıkarsak basarılıyız kabul ederim demisti...Baskana gore bu kadro vizyonunu tamamladı istedigi oldu....Adam bana oyle gelıyorki yeni bir heyecan arıyacak bir ust tur icin simdiye kadar hic konusmadı ....

Ben derimki terim engel olmassa baskan dunya yıldızlarını dolduracak takıma ama her zaman oldugu gibi terim veto ediyor

terimin veto ettikleri

drogba

ronaldinho

scnieder

dembaba

kısacası terimin yerinde baskası olmus olsa bu isimler kadrodaydı su an ...bu benim fikrim....

Adam Chelsea ye gitti abarmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt